Rafał_Leniar Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Dlaczego tak? Z tego, co jest napisane w założeniach mają być "najgorże", a nie śmieszne. Ja osobiście wybrałbym taki, który w ogóle nie śmieszy. Jest beznadziejny, nawet jak na żart. Wracając do meritum sprawy - czemu wszyscy usiłują napisać zabawne ZONEDY? Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 bo wszyscy pragniemy tego czego mamy mało, a jak wiesz nie do śmiechu nam ostatnio, bo nie dostatnio się żyje wiec SMIEJMY się przynajmniej z zOnetów, z siebie, z innych, myk
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ten konkurs to zabawa. Każdego śmieszy co innego, każdy inaczej przeżywa i odbiera wiersze. Jeśli kogoś nie śmieszy najgorży - to też dobrze. Nie ma tego złego, co by ;) pzdr. b
Pancolek Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2008 Wiesz co... jak ktoś nieźle pisze, żart łatwiej przechodzi mu przez gardło (nie mówię o sobie, żeby nie było - mój zoned jest pełen dramaturgii) :) A poczucie humoru jest różne.
Espena_Sway Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 ja się tam nie staraŁam, żeby byŁ śmieszny tylko kicz niekontrolowany :P
Baba_Izba Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 dodam swoje 5 groszy: kicz nie zamierzony najbardziej śmieszy! W zonedzie wszystkie chwyty dozwolone, czyż nie tak - tyż? od baby - hej!
adolf Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 zoned ma być tak żałosny że ma az smieszyć ;-))))) pozdr.
myślątko Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2008 mnie tam już samo słowo ZONED śmieszy :)) to jak ma wyglądać tekst poniżej?
Rekomendowane odpowiedzi