były__premier Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 nade mną niebo, flary chmur zmieniające się w potok. ktoś powiedział: burze trwają piętnaście minut, to jakby bóg pielęgnował niepokój. kiedyś stanę się krzesłem, obok przycupnie postać. a każde słowo będzie dryblującym stateczkiem na otwartym morzu, wciśnięte w szum. i zabraknie tchu, powietrze roztopi się, albowiem nikogo nie obchodzą już piętrzące się kry, szkło nocy, ten wiersz kolejny dokument natchnienia. zatem czytaj z linii pochylonych liter, mimiki fraz, pędu strofek. czytaj uważnie, słowo, da ci wypoczynek. kapryśnemu oku w następny dzień daj chwilę.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 -wziąłem, dziękuję za wiersz.do ulubionych. -wrócę jeszcze, mam pewne sugestie dla autora. sup
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę jeszcze dopisac 2 wersy w tym, koniecznie, stylu i... na konkurs ;) pzdr. b ps. momentami mnie śmieszy (w sformułowaniach), ale widać starce tak mają, sorry.
były__premier Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Proszę jeszcze dopisac 2 wersy w tym, koniecznie, stylu i... na konkurs ;) pzdr. b ps. momentami mnie śmieszy (w sformułowaniach), ale widać starce tak mają, sorry. 1) jaki konkurs? 2) co śmieszy?
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 konkurs - prosze się rozejrzeć ;0 "słowo będzie dryblującym stateczkiem" - np. to jest dla mnie śmieszne bez urazy ;) pzdr. b
były__premier Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już wiem, ok. pozdry
Stefan_Rewiński Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dodaj dwa wersy i będzie Zoned, i na konkurs w Z. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi