Mr._Żubr Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 za gwiaździste niebo i za oczy jak gwiazdy za miłość za me i twe za gołębie pióra westchnienia za ukochaństwo całe nawet za częstochowę i jeszcze za krew i spermę na nogawce kaleson też ukrzyżowan umarł i pogrzebion
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 -tak pięknie zacząłeś, ale koniec, złego końca doczekał.szkoda. -jeszcze wrócę, warto.za miłość, zawsze warto, nawet jak, zgraną kartą poeto grasz. moc
ava mirabell Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o, tak, poza końcówką, cuś mi nie do końca; ni pointa, ni wydech pesymizmu - - piję z Tobą;) + no to chlup i siiiiup!))) pzdr; gorzelnie zw - sze a.m:)
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. -pozdrawiam. pyk
Mr._Żubr Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Dziękuję za komentarze, widzę, że się to jeszcze do czegoś nada:) Chyba wrzucę do P. Pozdrawiam
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wrzuć i nie biadol, Panie Autorze. Powiadam, że na Warsztat się rzeczy dopracowanych nie wrzuca;) PS 1-
Mr._Żubr Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wrzuć i nie biadol, Panie Autorze. Powiadam, że na Warsztat się rzeczy dopracowanych nie wrzuca;) PS 1- Ale do wstępnej weryfikacji, czemu nie? Widzę pozytywny odbiór wierszydła, co mnie cieszy:) Pozdrawiam
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To wrzuć i nie biadol, Panie Autorze. Powiadam, że na Warsztat się rzeczy dopracowanych nie wrzuca;) PS 1- Ale do wstępnej weryfikacji, czemu nie? Widzę pozytywny odbiór wierszydła, co mnie cieszy:) Pozdrawiam Wierszydło mi zbrzydło.
Rekomendowane odpowiedzi