Judyt Opublikowano 19 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2008 się martwimy (3) przez błota kałuże roztopy emocji zgaszone szedł człowiek prze chodząc siebie sam brzozowe po łacie omijając i mżawki zroszone chodników śliskich witając dziękował za to co ma a bardziej za grube nie * pragnienia dotknęły chmary usilniej za długo stojąc ostatecznie wyłapie w zawiesinie struny i tak dalej kruszejące zęby z garści niespokojnym spóźni o minute w dyspozycji chwil pełny dyżur przed marnowaniem cholera jak obiecuje a nie ma przewidzisz pokręcić stroną małych wartości no i co niezdarny mój keks
ava mirabell Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smutne i nostalgiczne jak nasza pogoda, mi przyszła taka refleksja; 'z pękniętym ego, pusty kubek bez ucha, co wycieka skorupą zmysłów wilgotnie w bruk pragnąc rąk ciepłych spoiwa...' pzdr; w szarudze i uśmiechu życzę:) zw - sze a.m)))
Judyt Opublikowano 20 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. smutne i nostalgiczne jak nasza pogoda, mi przyszła taka refleksja; 'z pękniętym ego, pusty kubek bez ucha, co wycieka skorupą zmysłów wilgotnie w bruk pragnąc rąk ciepłych spoiwa...' pzdr; w szarudze i uśmiechu życzę:) zw - sze a.m))) uśmiech pewnie że jest :) mmm smutne eeee dziękuję za refleksję i obecność pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi