Grzegorz Milewski Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Ciepło, gorąc płonę Woda i mróz nie zgaszą Chęci i słowa nie dadzą Słońce i księżyc będą Kropelki schodzące z schodów Mej kuli ognistej nikt i nic Nie zatrzyma jest ogromna I czerwona a zatem prawdziwa i szczera
Pan poeta 2 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kosz.
kaja-maja28 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem ale zjadłeś '0'przy ;gorąc-o'-płonę-lepiej czytałoby mi się Ciekawy wiersz,bo co to jest ta kula ognista? czyż by to była Ziemia,lub kula czarodzieja;) a może to i serce. ciekawe podejście,aż jestem sama ciekawa co to za kula? Pozdrawiam milutko
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem ale zjadłeś '0'przy ;gorąc-o'-płonę-lepiej czytałoby mi się Ciekawy wiersz,bo co to jest ta kula ognista? czyż by to była Ziemia,lub kula czarodzieja;) a może to i serce. ciekawe podejście,aż jestem sama ciekawa co to za kula? Pozdrawiam milutko Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. No, oczywiście niektórzy zaliczyli już tyle upadków, że im wszystko jedno.
kaja-maja28 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem ale zjadłeś '0'przy ;gorąc-o'-płonę-lepiej czytałoby mi się Ciekawy wiersz,bo co to jest ta kula ognista? czyż by to była Ziemia,lub kula czarodzieja;) a może to i serce. ciekawe podejście,aż jestem sama ciekawa co to za kula? Pozdrawiam milutko Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. No, oczywiście niektórzy zaliczyli już tyle upadków, że im wszystko jedno. Krzysztofie -Ty na temat wiersz się nie wypowiedziałeś?
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. No, oczywiście niektórzy zaliczyli już tyle upadków, że im wszystko jedno. Krzysztofie -Ty na temat wiersz się nie wypowiedziałeś? Musiałem zainterweniować, widząc beznadzieję interpretacji. Broniłem autora przed Panią, co się tyczy jego wiersza w pewnym sensie, bo Pani próbowała ośmieszyć jego treść własną, nazwijmy to, subtelną oceną.
kaja-maja28 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem ale zjadłeś '0'przy ;gorąc-o'-płonę-lepiej czytałoby mi się Ciekawy wiersz,bo co to jest ta kula ognista? czyż by to była Ziemia,lub kula czarodzieja;) a może to i serce. ciekawe podejście,aż jestem sama ciekawa co to za kula? Pozdrawiam milutko Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. No, oczywiście niektórzy zaliczyli już tyle upadków, że im wszystko jedno. A nie wiesz Krzysztofie ,że czasem warto tam zajrzeć? ale co tyczy się wiersza,nic nie odpowiedziałeś, tylko mi łatkę przytkałeś;) Jak już tak komentujesz,to skomentuj wiersz, sama jestem ciekawa co myślisz o treści
Krzysztof Adam Meler Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawość to pierwszy stopień do piekła. No, oczywiście niektórzy zaliczyli już tyle upadków, że im wszystko jedno. A nie wiesz Krzysztofie ,że czasem warto tam zajrzeć? ale co tyczy się wiersza,nic nie odpowiedziałeś, tylko mi łatkę przytkałeś;) Jak już tak komentujesz,to skomentuj wiersz, sama jestem ciekawa co myślisz o treści No, to ja się powstrzymam. Nie ma Pani zamiaru zaspokajać w jakikolwiek sposób. Autorowi mogę przesłać prywatną, jeśli sobie tego życzy.
Rekomendowane odpowiedzi