Łukasz Ferchmin Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 naciągam klepsydrę na czas nie tykam zegarków i przemian przeciekam przez palce wskazówek zwalniam się z wysokich obrotów wyglądam że lepiej nie mówić wyprzedaję pomysły na życie zapominam zapamiętywać nie nadążam za trendami nie wyrabiam poglądów nie robię interesów wypadam z obiegu nie odnoszę się wyzbywam się nie rozumiem spóźniam się nie znam się nie oglądam przegrywam nie bywam nie owijam nie bryluję nie śledzę łażę tracę niknę milknę moknę zarastam śniedzieję szczęśliwieję
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Super to napisałeś. Pozdr..)))
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Niesamowity.Bardzo mi sie spodobał.I dynamiczny.pozdrawiam:)
Mariusz Dogg Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz świetny...może to trywialnie zabrzmi ale - był by znakomity gdyby się rymował [sub]Tekst był edytowany przez kombz dnia 17-05-2004 22:29.[/sub]
izabela mąkowska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Rzeczywiście nie rymuje sie ale za to się "rytmuje".Kilka przypadkowych słów a określa stan człowieka.Wiem-przeżyłam.
Rekomendowane odpowiedzi