HAYQ Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Znów nie wiem, czego trzeba, by z tych oczu martwych przenigdy lodowatą śmiercią już nie wiało. Czymże słowa są próżne, gdy zapewnień żar twych uczuć wnętrze targa, a chuć mitręży ciało? Jakże mam ci po... wierzyć - serce, me, czy duszę? (czyż wzrosną oby dumnie, jak szlachetne zboże?) A jak w pył je wdepczesz i ściągniesz na łeb suszę, dowodząc, żem jest kiep, co siał je na ugorze…? Kochać cię, jak przed tym? (ach… tak żeś czystą była…) Co też mnie podkusiło, że w tej durnej pale tkwisz, niczym cierń na... sercu - po coś pozwoliła?! Teraz, jak ta kropla… w mych uczuć drążysz skale. Lecz każdy twój postępek, jak roślina chłonę… Bo kocham! Maaa...! Maaaryś? - O kurwa!... ty masz żonę?!
zak stanisława Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 powiedziałabym zajebisty wiersz, ale nie używam takich słów:) więc powiem to najpierwszej wody Zoned! z ciekawym zakończeniem SUPER!
Aneta Paradysz Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 wyjmując wulgaryzmy poza nawias, to pierwszy zoned z polotem pozdrawiam a.
M._Krzywak Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 Za mało wulgarny :)))))))) Więcej !!!
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wód Ci tam dostatek i choć więcej słonej winny ów gagatek, a nie ja i Zoned ;) Dzięki Stasiu, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w takiej sytuacji poza nawias się nie da, polo-tem bardziej ;) Dziękuję za odwiedziny i miły komentarz Pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Następnym razem się postaram (obiecuję) ;) Dzięki, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 "Kurwa" uszlachetnia ten utwór. Pozdrawiam.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 jezd tu fszystko: prafciwa młoźć, cudnee strofy z ulubionej pamiędźi, przednia (przedna? przodowa?) metamofora (tkwisz w pale jak cierń) i skromnoźdź autora, kturen pisał tyko: postępek, a TU Postęp cały idzie ku nowo_żytn_ości (było pole / w polu chłop / obok snopa / chłop - baba - chłop)!!! załamany niewinnie - pzdr. b
HAYQ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bo to taki powrót na ziemię, jak w tym dowcipie: Nad wodospadem Niagara trzech turystów podziwia widoki. - Niemiec: ich bin der Auffassung, dass sind schön! - Anglik: O my God, this is beautiful! - Polak: O k... wa, ja p... lę! ;))) Dzięki, pozdrawiam
HAYQ Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W pierszych słowach mego re napomykne (ze zwrodzonom skromnoźciom, żecz jasna) a kropeczki, a myślinki i nawiasy? Nie z mi'ości ony, i nie ze z'ości pofstawiane som. A nie zaówarzone fcale. kolejnych zaamań, Dasz bur. :)
JacekSojan Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 To je pikne! a nawet cacy-pikne! J.S lepiej mitrężyć ciało, bo co tu po rozumie; J.S
HAYQ Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "lepiej mitrężyć ciało, bo co tu po rozumie" - gdy w łeb nie wchodzi całość, tam wchodzi wszystko... w sumie po ciała zmitrężeniu rozum je w odciążeniu. ;) To se porymo-walim ;) Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi