teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 przytul mnie czarny koteczku połóż się obok w łóżeczku podrap nieco za uszkiem wtulonym w poduszkę włoski potargaj raz jeszcze czuję rozkoszne dreszcze popieść najczulej łapki śmieszne masz chrapki pchełkę złap pod brzuszkiem pogroź jej paluszkiem by sobie wybiła z głowy psoty pcheł nie lubią koty koteczku nie odmówię ci pieszczoty mrauu dobrze płacą koty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak stanisława Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 :) milutkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 tak mi się jakoś chaciało trochę pośmiać i "poblablać" hiii pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 jakieś dziwne przerzutnie, ale to tylko ja sobie ble ble, pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peo niebieska Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2008 Widzę, że przyszła ochota na pieszczoty....kota ;) Temat fajny ale nie podoba mi się budowa .... wiersza.... Rymów szukałam w środku wersów ... tak jakoś dziwnie się czytało ... A na końcu .... miałknęłam sobie ;) Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Judyt "dziwne przerzutnie" celowo miałam akurat ochotę na odrobinę przekory i tak dla zabawy, taki typ jak ja ma tak czasem dziękuję za obecność i komentarz pozdrawiam:) Peo niebieska cieszę się, że sobie na koncu miuknęłaś, bo mnie o to chodziło dziękuję i pozdrawiam:) bardzo cenię sobie, Stasiu, twoją pomoc spróbuję poukładać inaczej, dzięki pozdrawiam cmokiem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zak stanisława Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 tereso nie ma za co a tak między nami to puentę jescze bym zmieniła, na bardziej przekorną,jak myślisz? cmok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa943 Opublikowano 12 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2008 Stasiu na razie jakoś pustawo ale zgadzam się, że trochę przekory by nie wadziło może coś mi wpadnie do głowy a teraz cmok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa943 Opublikowano 13 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2008 a może tak: koteczku nie odmówię ci pieszczoty popieść jak inne koty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 miałam szczęście nie podrapał hihihi a baran to on może i był pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majuchna Opublikowano 14 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 miauuu, miauuuuu.... wspaniałe..... pozdr. :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teresa943 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 miauu miauu dziekuję pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi