Marlett Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 omszały kamienny mostek porosty z północnej strony w starych szczelinach wiatrem zgarnięte wilgotne próchno rzeka przybiera w korycie jak dawniej zbierając ze sobą znużone brzegi odchyla i myje konary drzewa z wysiłku chyli gałęzie olszyny zszarzały listek z witraża chce się oderwać ślizgiem od witki rozpiąć wiewem gładzony wachlarz na wodzie i utonąć w głębinie tu się zaczynają sny
Judyt Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 zszarzały listek z witraża to jest dobre bo przeważnie są w kolorach pozdr. ciepło
IN Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 wymarzona sceneria dla "zszarzałego listka" można popłynąć, oj ;) kupuję :)))
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt ! Są witraże bez soczystych kolorów ale równie piękne;)) Radości.
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko! Dzięki za czytanie mojego obrazka:)) Uśmiechu.
zak stanisława Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 rzeka przybiera w korycie jak dawniej zbierając ze sobą znużone brzegi odchyla i myje konary drzewa z wysiłku chyli gałęzie olszyny wydziobałam rodzynki Marlett super wiersz, obrazowo, celnie cmok
HAYQ Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Nie pogniewsz się Marlettko, prawda? Troszkę pociąłem. Stare sterałem. Odchyla i chyli zbyt blisko siebie chyba było i raz tylko schyliłem. Ale to tylko moje widzenie. Poza tym wiesz... lubię rymy :) Pozdrawiamomszały kamienny mostek w szczelinach wiatrem steranych zgarnięte wilgotne próchno porosty z północnej strony znużone zbierając brzegi rzeka przybiera w korycie konary schylonej olszyny obmywa w lustrzanym odbiciu zszarzały listek z witraża oderwał się ślizgiem od witki i zwiewnym gładzony wachlarzem padł w wodę by tonąć w głębinie zaczynają się sny
Rafał Różewicz Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Marlett! Twój wiersz mi się spodobał najbardziej z tych , które już Twoje przeczytałem. ++++ Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 no mnie też podszedł, wyważony taki bez zbędnego przesadzania, dosłowny czasem troszkę, ale bardzo ładny pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt ! Są witraże bez soczystych kolorów ale równie piękne;)) Radości. poproszę do obejrzenia:) dziękuję wzajemnie
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! Cieszę się jeśli choć jeden rodzynek znalazłaś;)) Dziękuję. Cmok.
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HaYQ! Daleko mi do gniewu:) Dzięki za poświęcony czas,Twoja wersja misiu więc zostawię sobie jako przytulanka;)) Serdczności.
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rafał! Cieszę się,że choć jeden mój wiersz zasługuje na podobanie;)) Dziękuję. Słońca.
Marlett Opublikowano 10 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! Jeśli znalazłeś ''coś'' hiiii - to jestem ''ktoś''. Buźka.
Marlett Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt ! Są witraże bez soczystych kolorów ale równie piękne;)) Radości. poproszę do obejrzenia:) dziękuję wzajemnie Judyt! Wystarczy wyjść do parku. Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poproszę do obejrzenia:) dziękuję wzajemnie Judyt! Wystarczy wyjść do parku. Uśmiechu. ano są ale nie w szkle w parku:) Wzajemnie.
teresa943 Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 bardzo mi się podoba poczytałam zadumałam o tych witrażach i snach cieplutko pozdrawiam:)
Marlett Opublikowano 11 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso! Bardzo dziękuję za miłe słowa. Uśmiechu.
Rekomendowane odpowiedzi