białe pióro Opublikowano 8 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Ludzie pracy gdy autobus zaczyna Kręcą sie tam tacy-przemysłu sprężyna Twarze powyciskanych poduszek Nerwowe tiki marzeń Ciała bez duszek Błędne ślepka wyłupiałe po nocy Posadzone na torebkach Wołają:pomocy... Trupy! Znów z dniem powstały do życia I ja także wpadłem do tej zupy...z ukrycia Zdziwieni-nastąpił kary ciąg dalszy Z miłości do śmierci-nienawiści do życia Wkurwieni-zmartwychwstawszy Jutro Ono znowu cię zbudzi Pięknie jest żyć mocno a krótko Długo-nudzi Zabij w sobie demona nicości Z mamoną i matnią czasu zerwij... ...a wysiądziesz gościem
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Jakby pan skrócił do 14 wersów, to by było może cóś. A tak to szkoda czytać... ;) pzdr. b
M._Krzywak Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 Albo zoned, albo kupa, trzeciej opcji nie ma, niestety.
Taumantis Regna Opublikowano 8 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2008 jestem zboczonym barokowcem, więc forma mi się nie podoba, ale treść... nie skreślajmy wszystkiego jest pare ciekawych myśli. Pozdrawiam P.S Jeżeli jeszcze raz ktoś zacznie ZONEDOWAć to niech się puknie ;)
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a konkretnie? pzdr. b ps. jeśli jeszcze raz ktoś zacznie TRUć to niech się puknie ;)
białe pióro Opublikowano 9 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Sami państwo widzicie kto tu komentuje"ludzie-kupy" oraz ci co im przyklaskują całe szczęście do takich osób nie kieruję swoich wierszy oni czasem tylko ...są ich tematem...etc.
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oh! ca za takt... a mnie zsię zdawało, że autor raczej pisze o sobie ;P
M._Krzywak Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może pani wreszcie odbić? Dziękuje.
milkar Opublikowano 10 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2008 niestety- pod każdym względem NIE
Echnaton Opublikowano 12 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2008 popieram NIE i kupe osobiście - niupe pozdrawiam faraon Echna-ton
Rekomendowane odpowiedzi