zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 uschło zródło bez miłości prysły dziewczęce czary na horyzoncie starości już czekają mary. nie odchodz mój roku stary z Nowym mi nie do twarzy on sieć zaciąga na ściany a każdy o gładzi marzy......
teresa943 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 bardzo wymowna fraszka; pozdrawiam...
Marlett Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Stanko! Miłość ma wiele odcieni. Jedno żródło wysycha, inne się otwierają. Miłość jest w nas póki życie trwa:) Słonka.
adolf Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 masz u mnie plus :-) na początku patrze, czytam i myśole -. ło jezu kolejna głupia fraszka.. ale muszę pwoiedzie, że końówka mi się bardzo spodobąła a i wymowa......wię musze i pogratulować tej fraszki. pozdrawiam
Baba_Izba Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Czary - mary! Baba to wie najlepiej, że z tym źródłem, to częściej gorzej, niż lepiej! Króciutkie, fajniutkie ( fraszka) Gdybyś miała wolną chwilkę, Stanko, rzuć okiem proszę, po raz ostatni (tfu!- na psa urok!) na fiołki! Z góry (czytaj: z wozu) baba Ci dziękuje - hej!
Pancolek Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Bardzo smutne i prawdziwe. Niemniej młodość duchem rodzi nadzieję :) + Pancuś
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 tak, Pancuś, coraz blizej... brr. Marlett, ma, ma ino na stare lata ta milość to artretyzm..;)) adolfie, o! jakże sieciesze, tereso, cmok babo zajde już lece pa
Stefan_Rewiński Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Źródła miłości nie wysychają. Wysychają źródła kochania.
zak stanisława Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak mówisz to wiesz, nie przeczę, żródła usychają bez miłości...:) cmok
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 miłością zalej bidon i wszystkie dziewczęce czary - zaklep "zdarzeń horyzont" i krzyknij... "pobite gary!!!". :)) Uśmiechu
zak stanisława Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ładnie HAYQ biegnę za horyzont krzycząc - pobite gary...;)):)) nie odchodz mój roku stary z Nowym mi nie do twarzy on sieć zaciąga na spękane ściany a każda kobieta o gładzi marzy...... cmok
HAYQ Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 z Nowym mi nie do twarzy on sieć zaciąga na spękane ściany a każda kobieta o gładzi marzy...... i facet też... jak rany! :) ... ładne to to jest - nawet jako miniatura Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wspólna praca się popłaca;) myk.
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 refleksja poleciała i leci, jakoś do uszu nie dociera "bęc" pozdrawiam Jimmy
zak stanisława Opublikowano 7 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aj, łaj bum, dotrze poprzez młodości tłum:))) myk!
Rekomendowane odpowiedzi