Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 zaszywają skórę przez wszystkie nieufności zakopane po brzegi ziarna rozrzucane nieoczekiwane prowadzą na Syjon wyżej nie mogą być twarde podatność na ości stają kontrowersyjnie 3.01.07r.
zak stanisława Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopisuj i startuj na ZONED! cmok
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopisuj i startuj na ZONED! cmok ZONED? ee takie tandetne? jednakże dziękuję za obecność pozdr. ciepło
zak stanisława Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dopisuj i startuj na ZONED! cmok ZONED? ee takie tandetne? jednakże dziękuję za obecność pozdr. ciepło a co to ZONED? poczytaj dobrze w dyskusji.... pa
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ZONED? ee takie tandetne? jednakże dziękuję za obecność pozdr. ciepło a co to ZONED? poczytaj dobrze w dyskusji.... pa poczytałam Stanisławo, dziękuję
Ewa_Kos Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że jako czytacz dobrze sobie dokończyłam, znaczy w myśli zapisałam "stają kontrowersyjnie" w gardle ciekawie patrzysz na to co wokół:))) Pozdrawiam serd.:)))
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że jako czytacz dobrze sobie dokończyłam, znaczy w myśli zapisałam "stają kontrowersyjnie" w gardle ciekawie patrzysz na to co wokół:))) Pozdrawiam serd.:))) dziękuję za obecność Ewo to tragiczne pozdrawiam ciepło :) ps. i jednak pójdę w tandetę
Ewa_Kos Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. myślę, że jako czytacz dobrze sobie dokończyłam, znaczy w myśli zapisałam "stają kontrowersyjnie" w gardle ciekawie patrzysz na to co wokół:))) Pozdrawiam serd.:))) dziękuję za obecność Ewo to tragiczne pozdrawiam ciepło :) ps. i jednak pójdę w tandetę w zabawę, w zabawę kar nawał raz w roku i niech tam:))))
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za obecność Ewo to tragiczne pozdrawiam ciepło :) ps. i jednak pójdę w tandetę w zabawę, w zabawę kar nawał raz w roku i niech tam:)))) zaraz dam ogłoszenie
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Szukam partnera/ki do podróży na Synaj.
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (Szukam małżeństwa do wypełnienia kilku pytań, ale już nie?hmm do północy aby do północy:)) Dzięki Stefan:)) na Synaj to za drogo nogi by się połamały łaaahaha dobry pomysł jedź za obecność pozdrawiam ciepło
Stefan_Rewiński Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (Szukam małżeństwa do wypełnienia kilku pytań, ale już nie?hmm do północy aby do północy:)) Dzięki Stefan:)) na Synaj to za drogo nogi by się połamały łaaahaha dobry pomysł jedź za obecność pozdrawiam ciepło Tak w ciemno nie, postaw warunki.
Taumantis Regna Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 zapamietałem, dziękuje za możliwość przeczytania
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. (Szukam małżeństwa do wypełnienia kilku pytań, ale już nie?hmm do północy aby do północy:)) Dzięki Stefan:)) na Synaj to za drogo nogi by się połamały łaaahaha dobry pomysł jedź za obecność pozdrawiam ciepło Tak w ciemno nie, postaw warunki. no Stefanie..(warunkiem właśnie jest północ coraz bardziej się zbliża a to sprawa poważna) każdy sobie:)) pozdrawiam uśmiechasto (jednak tak)
Judyt Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. proszę Taumantis Regna :) dzięki za obecność pozdrawiam ciepło
Rafał Różewicz Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym trochę zmienił:) zaszywają skórę przez wszystkie nieufności są zakopane po brzegi ziarna rozrzucane i nieoczekiwanie prowadzą na Syjon wyżej nie mogą być twarde podatność na ości stają kontrowersyjnie jakoś ja nie lubię przerzutni, ale to tylko moja propozycja:) pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym trochę zmienił:) zaszywają skórę przez wszystkie nieufności są zakopane po brzegi ziarna rozrzucane i nieoczekiwanie prowadzą na Syjon wyżej nie mogą być twarde podatność na ości stają kontrowersyjnie jakoś ja nie lubię przerzutni, ale to tylko moja propozycja:) pozdrawiam ciepło aa dziękuję bardzo aż :) się coś poprzestawia jak noga stanie dłużej za obecność pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Judyt! Wolę zawrzeć przymierze. Radości.
Judyt Opublikowano 4 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdaje się że zawarte? no i dobrze:)))))))))) dziękuję za obecność, pozdrawiam ciepło wietrzysko jak ni wiem co ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2008 dobrze, że teraz wyszła ta akcja z zonedami, zawsze można powiedzieć, że się pod konkurs pisze ;P ja tak robię pozdrawiam Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi