wasza kochana koleżanka Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 nie mów że będzie tylko dobrze tak się ułoży na szczęście wszystko do reklamówki zapakuję na przyszłość nie mów że będzie lepiej to co masz w ręku spróbuj tego nikt ci nie odbierze wyłuskaj bez współczucia wnętrze o zawartości pół względnej a pół bez większa jest ta druga połowa ale nie dużo bardziej otoczona rozłożona i zmiażdżona taka jej rola inna niż twoja fizjologicznie spróbować nie szkoda w przeciwieństwie ukryty bądź jak w czekoladzie karmel i tylko nie powtarzaj mnie sobie ślinką nie przyjmuję kontroli zazdrości lubić nie mogę gdy na wyrost i dopowiada to co chcesz widzisz nie daj się temu podejść bądź (jak jesteś dla mnie) i w sobie
Adela nie pije Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 No cóż koleżanko, wyczuwa się w tekście tęsknotę za myślą pogłębioną, jakieś skrawki przemyśleń sugerujących, ale to jeszcze nie mowa - na razie tylko pretensja - i po cholerę, pytam, tyle słów? żeby sens schować?? banalne obrazy, które usiłują coś powiedzieć do poprawy albo do lekarza;) ole!
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Sens się tu rozpływa w nadmiarze słów - ale gdyby go bardziej "wyłuskać" - nie byłoby źle :)
wasza kochana koleżanka Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej, nie rozumiem twojego komentarza, jak w wierszu mogą być pretensje, czy tęsknota za myślą jak to nazywasz pogłębioną. myślę że łatwo zrozumieć sens, więc nie jest schowany. niemniej pozdrawiam i dziękuję za komentarz
wasza kochana koleżanka Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie lubię robić skrótów w swoich wierszach, piszę tak by przekazać ogólny kontekst tworzący się w mojej myśli, jakąś historię. To do czytelnika Kasiu mogłoby ewentualnie należeć wskazanie który wątek jego zdaniem jest zbędny, dziękuję za uwagi, i czekam na następne jeżeli będziesz je miała, pozdrawiam ;)
wasza kochana koleżanka Opublikowano 3 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, zgrywa jakoś mi tam pasowała, ale masz rację że trochę brzęczy, postaram się coś z tym zrobić, dziękuję stokrotkom za wizytę, pozdrawiam, oczywiście pozytywnie Ps obyśmy zawsze wiedzieli w którym kierunku zmierzamy i po co , mieli pewność że to dobra droga, i że więcej wynika z niej dobrego niż gorszego, i żeby nikogo nie ranić, kiedy się tego nie tylko nie chce ale nawet nie potrafi przewidzieć, pomimo używania wyobraźni i wszelkiej ostrożności. ;)))))))))
Rekomendowane odpowiedzi