Jan Nejczyk<lahu> Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Podejść do ciebie, Nijak nie mogę, Na myśl o rozmowie, Rozbudzam swą trwogę. Strach przed bólem, We mnie się chowa, Bo odrzuconemu, Podwija się noga, Myślę o tym, By porozmawiać Aby strachu nie było, Co się obawiać.
drewniane palce Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 rada na wstęp- nie pisz tego co czujesz poukładanego w rytm i rym. jak już musisz o emocjach to nigdy kawą na ławę. wszyj to gdzieś głębiej. nie upieraj się przy rymach bo to bardzo trudne używać ich umiejętnie i w sposób niewymuszony- wyższa szkoła jazdy. no i as always- czytaj, czytaj, czytaj, czytaj więcej poezji współczesnej. pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 łejtam. Nie, nie, nie. Pancuś
blady paznokieć Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 rymy to tylko dla wytrawnych graczy. jak ktoś już tutaj wcześniej napisał (:>) - kawa na ławę, to nigdy nie przechodzi w takiej formie. na nie
Rekomendowane odpowiedzi