Sonnengott Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Tam za bramą nicości Przyjmuje Bóg gości Tam po stronie ciszy Nic już się nie liczy Odejdźcie głosy które znam Z nicością chcę być sam na sam Mroku mrowienie Przeszywa istnienie Słońce nie wschodzi Bo zawsze zachodzi Gwiazdy zgaśnijcie mówię wam Z nicością chcę być sam na sam Nieśmiertelny jest czas On dosięgnie was Kosą zetnie jak zboże Pomiłuj się Boże Jam jest Nicość i w tobie gram Z nicością jesteś sam na sam
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jedyne co mi sie podoba to "Odejdźcie głosy które znam Z nicością chcę być sam na sam" "Gwiazdy zgaśnijcie mówię wam Z nicością chcę być sam na sam" reszta raczej mizerna
Kuba Koncewicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 slaby rym.ten rym drazni w okrutny sposob.moze by tak cos zmienic. pomyslec.nie wiem.pozdrawiam.kuba
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 oj koszmarna częstochowa... radzę nie rymować - lub bardziej sie starać pozdrawiam
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiatr zajęczał w kaplicy tam sie już nic nie liczy prócz modlitw wysłanych do Boga tam nie liczą się łzy tam nie liczysz sie ty i nie liczy się twoja trwoga Pozdrawiam ciepło
Darek_Pawłowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 O częstochowskich rymów potęgo... No cóż wiersz może i dobry, ale te rymy to chyba nie na miejscu. Utwór mówiąc szczerze dużo stracił a mógłby, jak na mój gust, być niezły. Tylko te rymy... Ale ogólnie na + Pozdrawiam D. P.
Leon Gutner Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Ja bym powiedział tak : chwała tym co rymują a przynajmniej próbują ... Tekst z pewnością zawiera potencjał choć w tym przypadku potencjał nie wystarcza a próba wypada powiedzmy - słabiutko ... Ale warto próbować i rozwijać się .... Proponuję jeszcze popracować nad tym wszystkim bo to z pewnością klucz do wszystkiego . Plus za chęci .... Pozdrawiam L.G
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mi tez podobaja sie te "refreny"
Dorma Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mi tez podobaja sie te "refreny"
Emilia Zone Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dokładam się do Dormy.. też podobają mi się "refreny" a najbardziej kłuje w moje oczka "Słońce nie wschodzi Bo zawsze zachodzi" ale ogólnie uważam, że i tak jest spox :)) szczególnie, że rymowanie też mi nie wychodzi :)) pozdrawiam Emilka
Sonnengott Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 No cóż, dziękuję Wam wszystkim za cierpliwość dla mojej grafomanii, ale szczerze mówiąc usunąłbym to natychmiast, gdybym tylko wiedział jak...
Rekomendowane odpowiedzi