Marlett Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 darujesz mi poranki zanim niebo ściemnieje płyniemy prosto pod wiatr nie jest strasznie kiedy kierunek trzymasz na pełnię łódkami dłoni policzki otulone od chłodu uciec można daleko przemilczając słoneczne chwile nigdy już nam lepiej nie będzie niepokoje jak liście na zimę zrzuć a wiosną? - wiosną kwiaty
Stefan_Rewiński Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 Pozdrawiam, zauroczony Stefan.
Almare Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 -mam problem z tytulem i ósmym wersem, czasy "misię" nie zgadzają. podmiot liryczny już jest zauroczony,tak czytam z wiersza.Może tytul -Zauroczenie -a może, to gra wstępna przed zauroczeniem,nie myślalem tak, teraz mi ten tego..... fik
zak stanisława Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 puenta super! zauroczyłaś mnie Marletto!
Ewa_Kos Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 latem kwiaty, a wiosną koniecznie liście rozwiń! Pozdrawiam cieplutko!! :))))) EK
Judyt Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 nieźle jak prosto pozdr. ciepło
Marlett Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie! Cieszę się jeśli choć trochę zauroczyłam. Dzięki. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Almare! Nigdy nie pisałam o grach wstępnych ani następnych. Dzięki z koment. Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko ! Miło,że znowu zawitałaś;) Dziękuję za zajrzenie. Słońca.
Marlett Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ewo! Wyszły kwiaty ponieważ miały być ''niezapminajki'' a też wiosenne. Na wiosnę trzeba będzie rozwinąć nowe liski ;)) Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 29 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! Prosto bywa dobrze. Dziękuję. Serdeczności
Rafał Różewicz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 gdybym lubił tego typu wiersze, to dostrzegłbym w nim urok:) Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Rafał! Twój koment jest uroczy:))) Bardzo dziękuję. Radości.
Pancolek Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 niepokoje jak liście na zimę zrzuć a wiosną? - wiosną kwiaty Super :) Jak komentarz Rafała, tak ten wiersz jest uroczy. Za dwa ostatnie wersy ++. Pancuś
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 czy jest taka możliwość, że jakbym cię ładnie poprosił to napisała byś coś żywszego, gwałtownego, dzikszego niż te wiosny i kwiaty codzienności, oczywiście podoba się, ale mam wrażenie, że tak nie można non stop tzn. (o może w ten sposób) nie chcę się uzależnić ;) pozdrawiam Jimmy
Marlett Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku! Dzięki wielkie szczególnie za dwa ostatnie wersy:) Uśmiechu.
Marlett Opublikowano 30 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jimmy! ha ha! Z nowym skóra odwrócona na drugą stronę:) Zdrówka!
Rekomendowane odpowiedzi