Piotr Iglantowicz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2007 czarna oplata Cię suknia na koronkach kolia złota lśni jak zwiewny unosisz się kruk w mą stronę kierując krok z oddali dochodzi niemy krzyk a może to ja protestuje niemo przed pokusą bronię się przychodzisz w ciszy niczym śmierci anioł w moich śnie mym ciałem kolejny wstrząsa dreszcz zatracam rzeczywistości sens już nie wiem co życiem a co jest snem mackami mnie oplatasz czułości szepcząc o miłości pytam Cię kim jesteś milczysz nie mówisz nic w oddali milknie krzyk ukazując mi prawdziwą Twoją twarz spowitą wiecznym ogniem będąc siostrą diabła do szaleństwa doprowadzasz mnie czarna oplata Cię suknia lecz waśnie taka jest ma dusza pozostająca w potępieniu otchłani proszę aniele obudź mnie z tego snu bym powstać mógł na nowo.
Michał_Kućmierz Opublikowano 29 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2007 Nie pisz o mojej przyjaciółce... ha ha
aNnIa K. Opublikowano 31 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2007 Ogólnie ładne, ale popracuj nad rymami, troszkę zle brzmią. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi