Gość Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Ten wiersz dedykuję osobie która mnie już i tak nie pamięta jak zwinięty liść będę go pisał aż miejsca mi zabraknie bo tchu zabraknąć mi nie może bo niby z czego z miłości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr._Żubr Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Fajnie. Coś mało tego miejsca było. Na czym ten wiersz pisałeś?:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Piaszczyk Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm wydaje mi sie, ze na dobre i na zle. zwiniety lisc. rozumiem metafora. ale czego? czasem trzeba mierzyc sily na zamiary. i szukac oryginalnej drogi. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bo-bo? ;) (to nazwa mojego pierwszego rowerka - na czterech kołach ;) i może jednak: dedykujĘ? pzdr. b Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobre pytanie ! ;) w bardzo ciasnym notesiku ołówkiem koło dwunastej w nocy aż miejsca brakowało ale na komputerze wyrównałem zabiegi są celowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hmm wydaje mi sie, ze na dobre i na zle. zwiniety lisc. rozumiem metafora. ale czego? czasem trzeba mierzyc sily na zamiary. i szukac oryginalnej drogi. pozdrawiam więcej wyobraźni panie Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawy zabieg i wykonanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawy zabieg i wykonanie :) idź pan poukładać ksiażki na półce. proszę o konstruktywne uwagi. pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "która mnie już i tak nie pamięta jak zwinięty liść będę go pisał" czy tu chodzi o to, że ta osoba nie pamięta, jak zwinietego liścia? jak o zwinięteym liściu? czy też o to, że jak zwiniety liść będę pisał (czyli peel w tzw. zwijce? ;D)? Bardzo konstruktywna uwaga: KOSZ! ;) pzdr. b ps. proszę zauważyc, że poświęcam czas pana dziełu już po raz drugi - wcale nie oczekując podziękowania ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 chyba coś źle odczytałem tę pana uwagę, nieważne.... chciałem by ten tekst był odbierany bardziej empirycznie ta metafora być może nic nie znaczy, wyjąłem ją prosto z głowy jest ona tylko wrażeniem, spoiwem mojego wytartego już wspomnienia ze światem zewnętrznym ten wiersz nie myśli chciałem by czuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czuj duch!!! :) pzdr. b ps. a autór? a czytelnik - może...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi