Ania_Kos Opublikowano 25 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 piąta minuta godziny trwa dłużej nie wiedziałam tego od zawsze jak tego że zachód jest piękny albo że kwiaty to symbol to odkryłam dopiero tego dnia jesieni, który trwał dłużej gdy czekałam i gdy przyszedłeś i jeszcze nie wiedzieliśmy co zrobić potem było szukanie gwiazd i tyle błogosławionych barier ale dziś wiem, że twoja była inną gwiazdą, a droga za ciasna na duet piąta minuta trwała dłużej, a ostatnia nie zajęła przestrzeni w czasie stała się, ale obudziliśmy się dopiero potem z nagłym smakiem w ustach którego nie da się przełknąć ani wypluć pozostanie na zawsze mimo ucieczki smak wspomnienia, żalu i straty nigdy nie odpokutowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał Różewicz Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 podoba mi się najbardziej 1 strofa. W drugiej zamieniłbym kolejność ze spójnikiem "to". Dałbym go w środek wersu. Reszta tak mniej ciekawa.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luthien_Alcarin Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 początek bardzo dobry i powoli w kazdej strofie jest gorzej by zakończyc na conajmniej sredniej poincie- w zakonczeniu jest zbyt mdło, jakby zabrakło pomysłu Warto byłoby chyba popracować nad tą końcówka Pozdrawiam Agata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szugar Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 mi się nie podoba, ani pierwsza strofa ani żadna następna. przykro mi. pozdrawiam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 przez cały wiersz jest taki dziwny nastrój i rytmika, i to mnie bardzo podoba się może też czuję jakiś niedosyt w ostatniej strofie, ale czym bardziej wnikam w całość, tym bardziej mnie wypełnia nastrój tej wydłużonej minuty a ten koniec wydaje się takim prawdziwym końcem, który często bywa nie smacznym, bo pozostawia coś nieprzeżytego, więc całości bardzo dobrze pasuje do całości i dopełnia ją :) cały wiersz dopracowany i dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 25 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2007 i jak rozumiem po 2 latach przerwy twórczej witamy cię zauważę, że z ogromnym postępem i pozytywnymi zmianami twórczymi miło :) jasnych świąt :) Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancolek Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 smak wspomnienia, żalu i straty nieee... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessa Isilra Opublikowano 26 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 piąta minuta godziny trwa dłużej nie wiedziałam tego od zawsze jak tego że zachód jest piękny albo że kwiaty to symbol Ta zwrotka dla mnie najbardziej:) później już coraz mniej ale i tak jest pozytywnie:) dygam:) Nesska:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 jak kropla po szybie spływająca a czas na przód pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ania_Kos Opublikowano 27 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 Rafał Różewicz, Luthien_Alcarin: dzięki za wizytę, tak właściwie to zgadzam, i też widzę, że nie jest do końca dopracowany...może jeszcze posiedzę nad nim kiedyś Szugar: dzięki, pozdrawiam również :) Krzysztof: dwa lata tu nie pisałam? to ten czas tak leci? ;) dziękuję za miły komentarz, cieszę się, że widzisz postęp, tamte wiersze to raczej ...ekhm.... ;] no, ten też wybitny nie jest, ale pisanie ma chyba dawać radość, więc myślę, że mogę się bawić ;) Pancolek: też myślę że nieee... ;) postaram się jeszcze popracować nad tym, dziękuję za wizytę . Nessa Isilra: miło mi, że choć trochę przypadło do gustu. pozdrawiam i dziękuję za komentarz :) dygam również grzecznie :) Judyt: mam nadzieję, że kroplę na szybie da się zatrzymać, mimo czasu mijającego. albo choć zmienić jej bieg? dziękuję za wizytę, pozdrawiam zimowo - ciepło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 27 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2007 ja na temat wiesza Autorze :) pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi