Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 sypią się śnieżynki czasem zimne jak łza w soplu zamarznięty tak szkoda tych którzy czują a nie chcą zmiany poraniony w niego już zwątpiła żona nie da rady podpora jest nieunikniona z przyklejanym nosem zimno potrafi cieplej zaraz dwuminutowa rozmowa przyśniona w obecności lżejszej niż kosmyki włosów pełno ich policzonych liść oszroniony w skostniałej się przygląda i niebezpieczne onieśmielenie praw nie poznałam do tej pory imię wciąż ładnie zapamiętał wyglądasz chwilą oparty policzek trudno tak bez słów liść przy zimie 17.XII.07r. Prawdziwych Świąt Bożego Narodzenia obecnym i nie tylko już pora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewa_Kos Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Dwa ostatnie wersy ujmujące a całość? tak ładnie o tej zimie, a u nas ani kawałka śniegu:( Pozdrawiam serdecznie:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSoul Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 za duże rozbicie i za wielkie pole interpretacji .... za dużo plaszczyzn i możliwości jak dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No tak jeszcze nie ma tej zimy za oknem ale można sobie wyobrazić :) w całość się nie składa bo dwa zdarzenia no cóż dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za obecność i kilka słów tak już mam pozdr. ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlackSoul Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 no chyba, że tak ja jednak wole większy ład ;) P.S wesołych i zdrowych życzę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 22 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję serdecznie :) musiałabym uporządkować no tak więcej tych śmieci powygarniać, wzajemnie Prawdziwych Świąt Bożego Narodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pancolek Opublikowano 22 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2007 tak bez słów liść przy zimie ----> może iść? praw nie poznałam do tej pory imię wciąż ładnie zapamiętał wyglądasz Tu mi plącze jak nie wiem co. Generalnie, niestety, nie robi wrażenia tym razem. Ale i tak czytać Cię to przyjemność ;) Pozdrawiam ciepło. Pancuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na mnie też i nie musi robić dziękuję za czytelność tym bardziej obecność a to przyjemność dla mnie że oko zawisło tym razem zostanę przy liściu pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Suicide Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 wszystko odnośnie ewentualnych poprawek i wrażeń na temat wiersza napisałem w W, znasz więc Judyt moje stanowisko :) zdania nie zmieniam. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Obłuda Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 bardzo ładny.smaczny ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz_Biela Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 ciężki wiersz bardzo rozerwana wersyfikacja sprawia trudności w odbiorze ale da się wycisnąć wiele z niego co daje do myślenia dobra i spokoju jak najmniej wściekłości nieporozumień i wszelakich przygnębień wieczności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W już wcięło i sprawdzić nie mogę a pamięć kulawa dziękuję za obecność ponowną a kimże jesteś ? :) pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za chyłkiem oka zerknięcie i za obecność może być ;) to już trzeci Tomasz? :) pozdr. ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dobrze że ulatuje ciśnieniem hi wcześniej dwa zdarzenia i już ciężki ah no cóż dziękuję za życzenia i obecność wzajemnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egzegeta Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasieńko Kochana niestety podpisuję się pod BlackSoul ale co tam wiersz najważniejsza jest Autorka której życzę coraz lepszych wersów z nastaniem nowego roku;)) A życzenia świateczne prześlę innym kanałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 czytałem kilka razy i co tu się rozwodzić sporo interpetacji i o co tu chodzi ostatnie wersy miały być zamknięciempraw niepoznanych szukam zawzięcie Pozdrawiam świątecznie Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kasieńko Kochana niestety podpisuję się pod BlackSoul ale co tam wiersz najważniejsza jest Autorka której życzę coraz lepszych wersów z nastaniem nowego roku;)) A życzenia świateczne prześlę innym kanałem:) o dziękuję pomimo wielości kanałowej za obecność :) wers jak wers z życia wzięte Kochana pozdrawiam ciepło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano widzę, że nie tylko Wiktor nie zrozumiał a co tu się dziwić tym lepiej dla " Autorki;)" Jacku dziękuję za obecność zawzięta to może być ciotka przy obiedzie gdy się palą ręce pozdrawiam ciepło zarówno :) ps. a kim jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_Suchowicz Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2007 ciotka przy obiedzie jest zażarta pozdrawiam Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi