Tomasz_Biela Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 1: 43 otwarte usta nie pozwalają mi spać smaczniejsza w nich zguba co w oczach siedzi kreśląc nie po kolei cokolwiek zobaczy po swojemu 1:48 zamknięte usta wylewają się snem w piekących łzach bez pośpiechu jak pauza w trakcie oglądania wspomnień3:15 w kołdrze spermy znowu dochodzę sam na sam ze wstydem między udami nocy zawsze można znaleźć cnotliwe marzenie
Marlett Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tomku! Smutek i gorycz przemawia przez peela. Wiersz z ciekawą pointą. Uśmiechu.
Tomasz_Biela Opublikowano 21 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za uśmiech wzajemnie i wieczności.
Judyt Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 dla gorących myśli dobry dla piekących łez niedobry dla marzeń dobry lecz wspomnienia nie mogą wciąż pełnić życia za nas trzeba iść dalej mocny może właśnie nie po swojemu oko nużyć i wychodzi coś innego pozdrawiam ciepło
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 naga prawda o tym kto pisze poezje ;) spokojnie masturbacja to nie morderstwo pozdrawiam Jimmy
IN Opublikowano 21 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2007 Tomku, mam wątpliwości jedynie co do cyferek które znaczą upływ czasu pokusiłabym się o poszukanie jakiegoś zamiennika bardziej uniwesalnego -może enterowanie, wielokropkowanie ;) ps. wiem, że i tak nie zmienisz ;) pps. wesołych świąt - INka (szachrajka ;))
Gość Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak na dzisiejsze czasy to codziennosc. przykre ale prawdziwe. pas.
Judyt Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak na dzisiejsze czasy to codziennosc. przykre ale prawdziwe. pas. jeśli tak to straszne
Rekomendowane odpowiedzi