Pancolek Opublikowano 16 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 patrzę na świat przez twoje palce czasami ukradkiem śledzę spojrzenia innych kobiet szukając tego czegoś co nazywam namiastką potem wracam skądś dokądś w pojedynkę próbuję walczyć z martwą naturą rzeczy ale nie mam pretensji to nie to miejsce nie ten czas na sznury wyklętych poetów dezercję muszę rozkleić zdjęcia i ułożyć się w fotelu po swojemu
Marlett Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 Pancolku! Jak by nie wyszło ,wyszedł dobry wiersz i świetna pointa. Może jedynie zmieniłabym nieco zapis. Szczególnie w drugiej strofie;) Radosci.
zak stanisława Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 ułozyc się po swojemu, w kłębek? bo i zdjęcia też mozna w kłębek, tak ostatnio mojenajmniejsza wnusia potraktowała mój album, a wiersz dobry! z pozdrowieniami Es
Ewa_Kos Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 moim zdaniem wiersz fajnie się "niesie", temat ciekawie zakręcony a wszystko musi się układać według "starych zasad" czyli po swojemu:)) Pozdrawiam serdecznie:)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 16 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2007 a ja się jednak powieszę ;) ładny koniec Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi