tchios Opublikowano 7 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Od Mikołaja dostałem za swoje, bo za cudze się nie dostaje. Pomyślałem o Tobie, że zawsze już będziesz coraz dalej - tam gdzie ja nigdy nie będę. A tutaj wszystko się kończy jak sezon poniewczasie.
Almare Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Od Mikołaja dostałem za swoje, bo za cudze się nie dostaje.Pomyślałem że zawsze już będziesz coraz dalej-tam gdzie nigdy nie będę.A tutaj wszystko się kończy jak po sezonie. -trochę poczyściłem . może być???????
Tali Maciej Opublikowano 7 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2007 w tak krótkim tekście powtarzanie słów w kolejnych frazach musi jakoś znacząco wpływać na tekst, wzbogacać go wieloznaczeniowo, nadawać brzmienia bądź nadawać charakteru, a niestety w tym tekście którego już wersyfikacja , forma zbitej skały, tłamsi, a te niepotrzebne powtórzenia wprowadzają odczucie łopatologii radzę jeszcze nad tekstem popracować, odsączyć co naj naj czyli lapidarność z głową(-: pozdrawiam
tchios Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2007 dzieki za komenty , zastanowie sie pozdro
Rekomendowane odpowiedzi