Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 kobieta smycz diabła włożona na mnie jeszcze jak się na rudo… na spacer do nut pretty woman że posiedziałby przy niej i się nawdychał falując jej grawitacji i : prostopadłość zawieje ją tu to i obok apaszkukując halkując gnąc się do ciebie Wyskoczy a ty się martw nie pogryź się i przy tym: prostopadłość nie daj się pogryźć ma rogi - mówią smycz włożona diabłu
Almare Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Dziękuję za wiersz , dla mnie super!!! -tych kolegów bym wywalił, z czego sie śmiać.Na początku była CHUĆ!!kłania się Przybyszewski. Zapładniajmy , kolego!!!!!!!!!! Jeżeli można prosić,to, o włożenie zapachu , jakiegoś zapachu ....potrzeba ,odrobinę gdzieś, może przy grawitacji .Zapach jest ważny, One to wiedzą , my też!!! Pozdrawiam
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ależ proszę uprzejmie... Zapładniajmy hej!
HAYQ Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 ach ta powracająca prostopadłość :) A poza tym bardzo podoba mi się poniższy fragment, bo mi przypomniał upokorzonego Stuhra w "Sex misji": kobieta smycz diabła włożona na mnie jeszcze jak się na rudo… na spacer ... i myślę, że dobrze kojarzę, bo to też sex misja, ino diabeł ją spowodował - sam nie mógł, babę wysłał. ;)) Ciekawy wiersz, pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 :)) oj Jimmy to spuść diablicę niech biegnie przez pola niezaorane chociaż formą mógłbyś dopracować żartuję pozdr. ciepło ps. przepr. za mało jakoś tam obiecujący komentarz tyle się wysiliłam czas czas czas
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja ;) nie ma jak filmy machulskiego jak ciąć enterami to tylko z nich ;) pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem banał ale na klamrę się wysiliłem dzięki i pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem banał ale na klamrę się wysiliłem dzięki i pozdrawiam Jimmy ale ja o sobie tak egiostycznie;) łokej leceee, choć jeleń całkiem dostojnie brzmi :) pr. pozdraJa
IN Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 grawitacja ma niewątpliwy wpływ na prostopadłość i w ogóle... bardzo trafne spostrzeżenia ;) jestem na tak :)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiem banał ale na klamrę się wysiliłem dzięki i pozdrawiam Jimmy ale ja o sobie tak egiostycznie;) łokej leceee, choć jeleń całkiem dostojnie brzmi :) pr. pozdraJa no ja te poprawki wyłuskałem więc ;)... pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. heheh ma oj ma pozdrawiam Jimmy
Judyt Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale ja o sobie tak egiostycznie;) łokej leceee, choć jeleń całkiem dostojnie brzmi :) pr. pozdraJa no ja te poprawki wyłuskałem więc ;)... pozdrawiam Jimmy o to były te literki pomocne to cieszy:) pozd. ciepło lecee
Rekomendowane odpowiedzi