lublana Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dzieliłam wszystkich uśmiechami Teraz mi brakło A nowa dostawa uśmiechów nowych Nie nadeszła Czekam na miły gest Od dostawcy uśmiechów Ten zaś jak sknera wydziela Każdy rodzaj uśmiechu
lublana Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Pięknie dziękuję za odpowiedź. Szkoda tylko,że nie napisałeś Patryku co jest w tym wierszu najgorszego,złego. To, że Ci się nie podoba już wiem :) Pozdrawiam
Patryk_Nikodem Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Nie jestem specjalistą, ale: - nie czyta się po prostu dobrze - przyjęło się, że nie zaczyna się każdego wersu dużą literą - słowa nie powinny się powtarzać, a przynajmniej nie tyle razy, co te uśmiechy - nie brakło, tylko zabrakło - 'nowa dostawa uśmiechów nowych', pomyśl co tu nie pasuje - jedynie pomysł z tym dostawcą jako tako, jednak to tylko pomysł. pozdrawiam
lublana Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Dzięki ! To mój chyba pierwszy wiersz. Napisałam go chyba dziesięć lat temu :) ciekawa byłam opinii. Uwagi notuję i czytam właśnie Twoje wiersze. Miłego dnia
Mr._Żubr Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Muszę przyznać rację Patrykowi, aczkolwiek: Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Gdybyśmy wszystko robili, tak jak się przyjęło, jak wyglądałaby dziś sztuka? Ba, jak wyglądałby świat??? No, ale wracając do wiersza to coś w nim razi. Chybione pomysły, zestawienia wyrazów, a do tego banalne przesłanie. Tak uważam. Pozdrawiam P.S. Czekam na coś aktualnego!
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja również - z założeniem, że poziom się podniósł! :)
lublana Opublikowano 4 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Będę próbowała do bólu, mam tego sporo. Niestety moje wiersze są bardzo osobiste. Poczytam może trochę Waszych. Dzięki ogromne :)
lublana Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 kaplica .... nawet nikt nie krytykuje :( Pozdrawiam Tych co zabłądzili i przeczytali .Powtórzenia były celowe choć się nie podobają
Rekomendowane odpowiedzi