Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zakładasz ubranie na twarzy. Szyjesz sobie nowe stroje. Różne koszulki, bluzy i spodnie. Zmieniasz je w zależności Od sytuacji i osoby. Powiedz mi... Ile jeszcze tak możesz Udawać przed sobą i Bogiem? Chwała ludziom, Którzy są nadzy i ubodzy!
Valdessa Kane Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 średnio ciekawie to "ubrałes" ;)
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Mnie tu zapachniało Szekspirem... może być. pozdr.
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może troszkę...) Pozdrawiam
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Michale Pozdrawiam
Iris_IK Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Choć krótki, nieco przegadany ten wiersz. Ja uplastyczniłabym nieco ten obraz , ale...nie będę sugerować zmian. Rozumiem zamiar Autora. Spróbować można te słowa skierować do Osoby w inny sposób, może przyniesie efekt! Pozdrawiam I.
Maciej_Bacztub Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za doradzenie. Osobiście myślę, że ten wiersz jest środnio dobrze napisany. Sięgnęłem po niego gdzieś z głębi szuflady. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi