slawomir_zeromski Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 do siebie już należymy miłujemy bez końca wypatrujemy słońca słowa nasze tak ciepłe i tyle dobra w sobie mają obdarzamy się nimi hojnie to co nas łączy - to miłość na całą wieczność żyjemy razem w silnym uścisku jej nie straszne nam burze ani wichury straszliwe bo miłości nam nic nie odbierze możemy być jej pewni jak tego że powiem: "kocham Cię" ty się uśmiechniesz i wszystko będzie znajome zaczerpnijmy z niej więc do woli syćmy się jej pięknem i niesłychanym spokojem wypełnijmy swe zmysły życiem w miłości wiecznej
kaja-maja28 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 ładny wiersz,ale 1szą zwrotkę zmieniłbym; 'Wypatrujemy słońca, miłujemy się bez końca, do siebie należymy' lub 'Do siebie należymy miłujemy się bez końca i wypatrujemy słońca' lub .wypatrując słońca' 'i wszystko będzie znajome' sądzę,że to nie potrzebne, reszta mi się podoba. Miłość jest piękna, gdy serca biją w jeden rytm, wtedy miłości nikt nie odbierze, bo ona jest największą górą na świecie. Oj marianno,wiek się nie liczy, gdy serce zabije:) Pozdrawiam milutko
Mirosław_Serocki Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 długa i wyboista droga przed panem Żeromskim, że tak powiem. ta do dobrej poezji. i proszę nie wierzyć odbiornikom GPS.
w łodzi mierz Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Szkoda, że nie ma rymu woli - boli, albo: woli(w sensie to niż to ) - woli (w sensie wola[ale nie ptasie wola, tylko Wola, jak Wola Mocy])
kaja-maja28 Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 ale ważne ,że jest do woli:) nie musi być z woli, ważne ,że każdy woli. Z woli do woli, każdy woli, wola ma, w...Ola ma. w... o ...la ma.
Pancolek Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ej, stary (Sławku, Sławeczku, Sławusiu), tak serio zapytam: zdajesz sobie sprawę, że na P wiele osób bije Cię na głowę? Czy nie?
slawomir_zeromski Opublikowano 5 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 jeśli znasz dobre wiersze to podaj mi link tutaj lub prześlij Prywatną wiadomość. tak zdaję sobie sprawę z tego że nie jestem najlepszy i tu i na świecie. ja tylko staram się pisać o miłości a jeśli na 12 osób znajdzie się choć jedna której się spodoba - to myślę że warto ciągnąć tę karawanę dalej... dlatego Pancolku chętnie poczytam
Mirosław_Serocki Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. starasz się starać i dlatego ten problem. legendarne "jelenie na rykowisku" też podobają się kilku osobom i co? chcesz być takim słownym odpowiednikiem twórców tych kiczowisk?
w łodzi mierz Opublikowano 5 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2007 Nie warto ciągnąć tej karawany. Przesiądź się.
Rekomendowane odpowiedzi