FaTuM Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 „Stoi na przystanku tramwaj Leciutki, malutki i z klimatyzacją Stoi i dzwoni Rusza i mik! Już go nie ma” Jak to wygląda? Czy to przystoi? Ktoś się w ogóle tym zadowoli? „Lokomotywa” - tu było co pisać! A dzisiaj? Bazgrolę, a bydło wyuczone krytykuje i pogania. Myśli że rozumie. Gówno rozumie! A czas leci i leci. Nie zacznę! Nie skończę! Gratulacji nie zbiorę! A jakby nawet, to za „Poduszkowiec”
Włodzimierz_Janusiewicz Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Nie. Jaki rytm wybrałeś dla swojego wiersza? Poczytaj lokomotywę.
Mr._Żubr Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Racja. Pozdrawiam.
Sylwester_Lasota Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 myślę, że problem leży nie w ilości bodźców, lecz we wrażliwości na nie, a obrażanie czytaczy, nawet równoważone autokrytyką, do niczego dobrego nie prowadzi. pozdrawiam.
Ewa_Kos Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale trzeba próbować; tu nic dla mnie, może następny? Serdeczności:)) EK
Szugar Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 a ja się uśmiechnęłam. pozdrawiam;)
FaTuM Opublikowano 3 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i jestem z tego dumny :)
Rekomendowane odpowiedzi