Jimmy_Jordan Opublikowano 29 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Listopada 2007 z budzikiem w kroczu pełzną zegarowi antymistrzowie dasz cyklem odczuć nakręcisz im śliskość w pościeli swojej jadowity cyferblat owocuje do źrenic wzbudza synchronizujesz ich syki podwójnie w zbielałych udach jabłka wskazówek grzechoczą pod tok zawiniętej próby strawni podłużnie zmieszczeni płynnie w gardle małomówni nagle przestali się wić z duchotami śpi drzewo kończyn powłócząc w bezruch kuszenia znów wpadli rytm się odłączył do wygnań truchtem prowadzi pazury potrzeba zbiorów suszą napuchłe na tarczach wracają węże zdradzone
HAYQ Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 w odpowiedniej ujmując to skalistrawni podłużnie zmieszczeni płynnie wszystko zapewne z siebie oddali bo sport ten już dziad ich uprawiał czynnie więc gdzie "obrzydlistwo" tu i "beee"? im żadna czeluść nie jest wrogą - tu laur mistrzowski należy się nie okrzyk - "nie chodźcie tą drogą!" ;) serdecznie pozdrawiam, mnie się podobało Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. toś pan stokrotka? Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 30 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dokładnie! po co o tym milczeć dzięki za rymowankę ;) pozdrawiam Jimmy
Adela nie pije Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2007 peel sie chiyba dawno nie onanizował, albo też nie miał innego upustu tekst do dupy, naładowany emocjami jak sfrustrowany nastolatek, a treści rozsądnej ani ciut
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie widzisz może nawiązań do biblijnej efki? ani ciut uwagi ale ogółem tekstu bronić nie zamierzam niech see żyje sam Jimmy
Piotr Zet Opublikowano 2 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 Abstrahując od utworu, zrobiłem miks z komentów: Łoj, niech see żyje sam Dokładnie! po co o tym milczeć -toś pan stokrotka? w odpowiedniej ujmując to skali strawni podłużnie zmieszczeni płynnie wszystko zapewne z siebie oddali -obrzydlistwo , bleeee Zabawa przednia i tylna, a "jabłka wskazówek grzechoczą pod tok zawiniętej próby" :) Pozdrawiam :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2007 no proszę, gdzie się tylu w imię jednego spotka (chodzi o poezję żeby nie było) zawsze coś wyjdzie hehhe świetny ten miks działa ;) pozdrawiam Jimmy
Adela nie pije Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie widzisz może nawiązań do biblijnej efki? ani ciut uwagi ale ogółem tekstu bronić nie zamierzam niech see żyje sam Jimmy nie widzę, raczej do ataśka
Rekomendowane odpowiedzi