vice Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wtedy brak mi rąk rzecz obchodząc to wcale jest niezła. nie zła żeby nie powiedzieć dobra. nie zapeszyć. czy to kolejny wzór którego odcięta bazuje co pi? a co pi powie kiedy rzeczywistość zdejmie buty? pewnie przyśni jej się kolejny ciąg cyfr i niedostępność zaistnieje. znów. poproszę zero iksów i jednego igreka. spadam stąd. czeka mnie najwyższy poziom tej gry. kunsztowna cecha polski. a ja jestem polakiem. i nie wstydzę się za wszystkich. biorę za normalność że po wygranej chwilowo zakręcam deszcz wymagań. żołądkowa gorzka albo hasz jak kto lubi. ja tam często mieszam. iks z igrekiem myśl z emocją dom ze sobą i cygański styl bycia z teraźniejszością za którą kiedyś; gdy czas nie wpuści - uwzględniając ideały - podziękuję rodzicom. przeczytałem tylko: co nie ma imienia nie istnieje
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czytam, czytam i coraz bardziej się uśmiecham pięknie naplątane czasem też tak mam jak za długo powtarzam wyraz tracę sens desygnatu nierealny poziom abstrakcji otrzeźwienia bywają różniste gratuluję wiersza pozdrawiam seweryna
Strzyga_vel_Strzyga Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 dlaczego takie teksty, dobre, przechodzą tu niemal niezauważone? no i brak rąk żeby znaleźć to co sie wymyka a co pragnie uchwycić ten tekst, i ta niemożność uchwycenia - uchwycona świetnie.
Rekomendowane odpowiedzi