Marek Wieczorny Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Michale! Zmusza do myślenia...i chyba o to Autorowi chodziło. Ciekawy. Serdecznie pozdrawiam Marek Wieczorny
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 należy jeszcze uzupełnić: hooby raz dziennie zjeść coś ciepłego czym się zajmujesz kombinuję, aby starczyło do pierwszego Pozdrawiam Jacek
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuje Joasiu, że poświęciłaś czas temu wierszowi - pozdrawiam serdecznie
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo mi miło Natalko - ciesze się, że pozwolił się na chwilke zatrzymać
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak... właśnie o to chodziło - serdeczne dzięki Panie Marku pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję, że Pan zajrzał - pozdrawiam
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Michale! zesmialam sie ze smiechu jak pszczola (((((((((: super!!!!!!!! pozdr, M+A
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a nie lapiej zapłakać Mario...? pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziekuję Ewo, że zachciałaś tyle czasu poświecić na komentowanie mojego wiersza - dobrze, że ktoś miał tyle zapału... pozdrawiam
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mozna tez i zaplakac , ale po co? nic to nie zmieni i tak wiec odebralam jak odebralam - wybacz ): pozdr, M+A
Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Panie Michale to już tylko pozostała Piwnica pod Baranami. Pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawiła mi Pani radośc tym komentarzem... pozdrawiam
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie mam przeciez za zle... każdy wchłania po swojemu - dziękuję za komentarz
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może lepiej per Ty - Pan zbyt krępuje. A tak ogólnie to wydaje mi się, że mocno mnie przeceniasz, bardzo mocno pozdrawiam
Thomas Deszcz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No więc Michale to raczej powinno Cię bardzo mobilizować. Ja wiem swoje, a czy dobrze to już przyszłość powie. Pozdrawiam. [sub]Tekst był edytowany przez Thomas Deszcz dnia 23-05-2004 17:37.[/sub]
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mobilizuje, mozesz być pewny - komplementy jedynie dopingują do pracy nad sobą - jeszcze raz dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi