HenrykO Opublikowano 25 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Tęskni za tobą fotel, twój niegdyś ulubiony, dawniej ci dawał oparcie, teraz przez czas wystudzony. Kot też się pyta o ciebie, nie wpuszcza gości na fotel, ustąpi miejsca, gdy kiedyś usiąść w nim zechcesz z powrotem. Smutne bez ciebie i pustką wyziera wielkie lustro, zaglądam by cię znaleźć, lecz ciągle jest w nim pusto. Powietrze tęskni za tobą, nienasycone zapachem, i czas pusty przemija, tęskniąc za starym czasem. Pokój niepełny tęskni za swoją „drugą połową”, wszystko dokoła jest smutne, i ja też tęsknie za tobą.
Rafał Różewicz Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 wg mnie rymy są trochę za banalne ale z wiersza uwagę przykuwa 2 strofa no i rym nie jest taki zły, mogę rzec, że dobry!
Ewa Maria Gomez Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 No niestety, powiało banałem, a zapowiadało się fantastycznie; fotel, który dawał oparcie to naprawdę bardzo przewrotny językowy zabieg. Proszę kombinować dalej w tym kierunku. Pozdrawiam.
zak stanisława Opublikowano 25 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2007 Kot też się pyta o ciebie, nie wpuszcza gości na fotel, ustąpi miejsca, gdy kiedyś usiąść w nim zechcesz z powrotem. * koty już tak mają, dobra zwrotka!
HenrykO Opublikowano 1 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Grudnia 2007 Dziękuję za wizytę. Wszystkim. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi