Marlett Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 przyśpiesz dojrzewanie letnich kwiatów uroda jest ulotna jak jesienna pogoda najładniej przebarwiają się liście pora kupażowania ciepła plastyczna osłonimy różę od porywistych wiatrów okryjmy gałązkami z żywicą igliwiem październik to najlepsza pora sadzenia konwalii szafirków tulipanów i lilii jeszcze przytulimy dwa słowa klarowne miażdżone grona nie zawsze są słodkie zagadki łączą ze sobą mocny aromat wanilii dębu i dzikich korzeni posmak pogłębia uszlachetnia się bukiet
zak stanisława Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 no tak ochroniłam ale ciut za pózno, zmarzła hortensja, może nie na amen...jeszcze przytulimy dwa słowa klarowne miażdżone grona nie zawsze są słodkie zagadki łączą ze sobą mocny aromat wanilii dębu i dzikich korzeni posmak pogłębia uszlachetnia się bukiet zdrowie! ściskam
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Pażdziernik - to najlepsza pora, ups...kochania.
M._Krzywak Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każda Stefanie, każda... Całkiem kwiatowy ten wiersz, obrazowy i ładny.
Pancolek Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 A Pancolek tak ładnie nie umie :( Jest tak brrr... jak napisał Pan Micahł - obrazowo i malowniczo. To o winku, jak o winku to pewnie kobiecie, jak o kobiecie - dojrzewaniu, miłości. Usterek nie widzę.przyśpiesz dojrzewanie letnich kwiatów uroda jest ulotna jak jesienna pogoda najładniej przebarwiają się liście pora kupażowania ciepła plastyczna To chyba dla mnie naj. Pozdrawiam serdecznie 2 raz dzisiaj :)
HAYQ Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Nie jestem niestety dobrym ogrodnikiem, dlatego najbardziej trafiło do mnie "przytulanie klarownych słów" i "łączenie mocnych aromatów zagadek". Ale "posmak dzikich korzeni", po przeczytaniu wiersza czuję, jak najbardziej :) Ładny wiersz Marlett - uszlachetnił mi nieco bukiet :) Pozdrawiam.
Marlett Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a zdrówka! i uśmiechu.
Marlett Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie ! Każda dobra,ale peelka lubi październik:)) Dzięki. PozdrawiaM.
Marlett Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Każda Stefanie, każda... Całkiem kwiatowy ten wiersz, obrazowy i ładny. Michał! Bardzo dziekuję. Wielkiego bukietu radości:)))
Marlett Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolek! jest skromny i bardzo miły:)) Dziękuję.Radości.
Marlett Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! ...tak bukiety Słoneczka.
Judyt Opublikowano 23 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! ...tak bukiety Słoneczka. lubię układać :) i skręcać trzeba pod kątem tam są takie wymagania czy cuś.. pozdrawiam ciepło po zmęczonym dniu
Marlett Opublikowano 23 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. HAYQ! Bardzo dziękuję! Życzę pięknych bukietów:))
Marlett Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! ...tak bukiety Słoneczka. lubię układać :) i skręcać trzeba pod kątem tam są takie wymagania czy cuś.. pozdrawiam ciepło po zmęczonym dniu PozdrawiaM.
adam sosna Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 czasami udaje mi się :)
Marlett Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cuda się zdarzają:))) i cieszą :))
adam sosna Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 w tempie "litera na minutę" :)
Marlett Opublikowano 24 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2007 w tymże tempie idę na spacer wrócę o odpowiedniej porze ;) :)))
Rekomendowane odpowiedzi