Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @Migrena  Erotyk rozpalony do czerwoności. Bo miłość taka jest- to chodzenie do nieba i jednocześnie spadek do piekła. I wszystkie esencje uczuć-, pożądanie, żarliwość, śmiech, lęk. Piękny
    • Świat nasz cały  w powodzi brodzi . A my już nie tacy młodzi .   Uczucia giną w czeluściach  nocy . Złośliwie męczą . Sercu doskwiera żal , a mi ciebie brak .  
    • @Łukasz Jasiński odzyskuję swój blask liliami, rumiankami i koniczynami :) wzięłam buty sportowe i poszłam w teren :)

Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość.

• @Annna2 Aniu. dziękuję. Jesteś bardzo miła.   @Jacek_Suchowicz Jacku. piękne słowo "zbałamucił". dziękuję. szacunek. @Alicja_Wysocka Alicjo. oj, potrafisz, potrafisz. i robisz to dużo lepiej niż ja. dziękuję za Twoje słowa.
    • @Dagna dla ciebie może być wygenerowany nawet przez korbowód sklejony na butapren z muszlą sedesową. to dla mnie bez znaczenia. nie interesują mnie opinię rozhisteryzowanych paniuś szukających namiętności zardzewiałym gwoździem. nawet wtedy gdy sedno tych namiętności znajduję się w ich własnych majtkach. i żeby pożegnanie nie zabrzmiało zbyt brutalnie powiem tylko banalne......spadaj !
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...