HAYQ Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 rześka krew Grześka honorowo płynie wzdłuż wszerz płynęła już
zak stanisława Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 dobre! aczkolwiek niedobre.
Robin Jack Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Honorowo to ja oddaję- ARH+ hej.
Ann N.N. Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wiem, ze to niezupelnie haiku, ale rozsmieszylo mnie bardzo. :o) A taki dramatyczny temat... Poza tym ma fajne elementy dźwiękonaśladowcze... To akurat jest (chyba?) w haiku walorem. Pozdrowka
HAYQ Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dość, że komplement, to jeszcze zawarłaś Stasiu całe sedno w trzech słowach ;)) Dzięki, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szkoda tylko, że "czekoladkę" jedynie do zjedzenia dają ;) hej, hej
HAYQ Opublikowano 21 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano Anno niezupełnie, ale nie mogłem się powstrzymać, żeby m.in. nie zrymować ;) Poza tym przysłużyłaś się, za co wielkie dzięki :) A, że z rześkości na rzezanie przeszło... Dziękuję za wizytę, pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi