Katarzyna Leoniewska Opublikowano 20 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 krótki sen o końcu lata obgryzam ołówki z głodu martwych natur i żywych płócien nie wiem czy mam prawo do pożegnań co noc liczę się z odejściem w długie głośne nieznane surowe gdzieś potęguję śmiech zanim pękną kasztany
Sylwester_Lasota Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 jest wiersz! i... podoba mi się :). pozdrawiam.
Waldemar Talar Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 Uroczy ten wierszyk Katarzyno, od początku aż do końca. pozdrawiam ciepło Waldemar
Judyt Opublikowano 20 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2007 tak to może być koniec jest końcem a początek początkiem zatrzask poślizgiem a poślizg wyślizgiem?:) pozdrawiam ciepło
Veronique Sijka Opublikowano 21 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2007 bardzo ładny a fragm... obgryzam ołówki z głodu martwych natur i żywych płócien palce lizać :) serdeczności v.
Don_Kebabbo Opublikowano 22 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 A jakby tak zrzucić 'lata' piętro niżej?krótki sen o końcu lata obgryzam ołówki z głodu martwych natur i żywych płócien [...] Powstałyby dwie zgrabne (w moim mniemaniu) przerzutnie (interpretacje może nie, bo i tak czytam w ten sposób).długie głośne nieznane - przemyślany fragment,surowe gdzieś - tak samo. Poeci łapią za słówka ;) Całość robi wrażenie (chociaż, skoro poruszyłem temat wyciągania znaczeń z wyrazów, powinienem się teraz wycofać z tych słów, co by ich Autorka nie zrozumiała opacznie, i zwyczajnie napisać, że to piękny wiersz). Pozdrawiam.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 22 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2007 Miły komentarz zawsze sprawia radość... a z sugestii skorzystałam :)
Rekomendowane odpowiedzi