HAYQ Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Dziś nadęty wzór złości Skryty w kupie kamieni (turkuć? Nie - podjadek) - ch(e)j, nieważne! się wpienił, bowiem nie mógł znieść tego, że tu tyle dobrego i, że kur(k)a, już koniec podgryzania korzeni.
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 turkuć podjadek tak nażarty z kupy do nieba czy tam go trzeba? hehe, nim przeczytam twoje wiersze zasłaniam kompa, bo ostatnio go zawirusowałam;))) serdecznie!!!!
HAYQ Opublikowano 16 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 załóż Stasiu dobry router, a... och...! roni Twóji komputer wirus Ci nie zajrzy w dyski - jest jak plaster na odciski. ;) Dzięki za wizytę, a nad routerem naprawdę pomyśl, dzięki temu nie jesteś widziana w sieci, ma własnego fire wall'a. Ja mam takiego, ale są już lepsze: www.medialider.pl/router/linksys-wrt54gc.html . Pozdrawiam
Marlett Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 HAYQ! mówią że to szkodnik - wszystkożerne stworzenie:)) ..nocą wychodzi na powierzchnię Radości.
Stefan_Rewiński Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Ciekawe, no i krótkie! Pozdrawiam, Stefan.
zak stanisława Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 HAYQ miałam firewala, ale mam uszkodzony komp. musze skonfigurować, więc firewal sie wyłącza, cmok lecę coby ich nie nałapać
Judyt Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 świetne:))) pozdrawiam ciepło
Piotr Zet Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 Pytanie, czy do korzeni i kamieni, to turkucia, czy kur(k)a się wpieniła…? Rozwiązanie w/w zadania jest niemożliwe (znaczy kłopoty), ale każdy koniec zaczyna początek. Miłego:))
Beenie M Opublikowano 16 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2007 HAYQ, Ty jak zwykle na bieżąco, jak zwykle trafnie i na temat, no i oczywiście dowcipnie. Zawsze się przy czytaniu uśmiechnę :))) pozdrawiam serdecznie :)
HAYQ Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ...a gdy wychodzi, to by naszkodzić. Jak się obrazi ... rzadko wyłazi ;) Dzięki Marlet za odwiedziny, pozdrawiam... radośnie :) - rozumiem, że długie byłoby nudne ;) Zgadzam się, z podziękowaniem za wizytę. Pozdrawiam Też pozdrawiam, równie cieplutko :) Jak to kurka? Przecież kur(k)a, to najczęściej używany wyraz w Polsce. Dzięki niemu jesteśmy rozpoznawalni na całym świecie (czyli rozszyfrowywani... jesteśmy). Z jednym się zgadzam, że "każdy koniec zaczyna początek" (i już się zaczęło). Ale, czy to kur(ka) moja wina? ;) Również - do miłego. ten uśmiech, to nalepszy komplement dla mnie. Dziękuję Beenie, pozdrawiam z uśmiechem.
Piotr Zet Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2007 HAYQ, jest kur(k)a i była:) No może wina zwiała, jeśli za robalami szalała...szalała...bo trallala, mydełko FA załapała. A gdzie, ta kur(k)a i w jakim kurniku pieje, to Ty sam najlepiej wie(r)sz. Kurka wodna - jutro poniedziałek, nie lubię. Dużo, czego sobie zażyczysz :))
Rekomendowane odpowiedzi