HAYQ Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 pusta butelka w oparach alkoholu zalany robak
Ewa_Kos Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na dnie butelki leżący nieruchomo zalany robak Pozdrawiam serdecznie EK
Herman Lipner Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na dnie butelki leżący nieruchomo zalany robak Pozdrawiam serdecznie EK Oryginał podoba mi się bardziej. Ciekawe czy dlatego, że przeczytałem go jako pierwszy.
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 w butelce robal pływa nóżkami wierzga pierdoli życie... ;)
HAYQ Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. na dnie butelki leżący nieruchomo zalany robak Pozdrawiam serdecznie EK Dzięki Ewo za własne spojrzenie :) i zdjęcie... chyba makro, bo wskazując "dno butelki" i "leżącego nieruchomo" troszkę chyba zawęziłaś obrazek. I pewnie to celowy zabieg, ale mnie jednak chodziło o szerszą perspektywę. Zalany robak może być w tym przypadku zarówno tym z tequili, jak i tym, którego (w domyśle) czasem zalewamy. ;) z powodów różnych. No i jeszcze jedna możliwość chłe. chłe... ksiądz Robak ;))) Dzięki serdeczne. To jakby dwa ujęcia i dwóch fotografów. Każde trochę inne. Dzięki za odwiedziny, pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 HAYQ, łominołeś moje, co o nim????
Ewa_Kos Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasia!!!! Łomatko!!!!Polko!!!!!
zak stanisława Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stasia!!!! Łomatko!!!!Polko!!!!! Wyzwolona 11 lystopada?hehehehehe
HAYQ Opublikowano 11 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepraszam Stasiu popier... mi się ;) tzn. przeoczyłem pewnie, bo o podobnej godzinie pisaliśmy - widocznie wklepałem swoje i przerzuciłem gdzie indziej... wyyyybaaaa czysz prawdaaaa? A haiku śmiszne :))). A może... z robala zrobić dwa robale, na koniec dodać trzeciego (będzie im raźniej), nadać im imiona i jakie sex party zrobić? ;)) Pozdrawiam. P.S. Uwaga! zasłoń ekran ;)) Rob... Al... e...! w Whiskey wierzga ją odnóżami Pier... życie ma w d...
HAYQ Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ja to wymyśliłem, ino Aztekowie... i zdaje się robal jest, ale w mazcalu nie w tequili
zak stanisława Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2007 nie haiku skręt, napalenie sex party z robalem w tle niewydolność płuc hehehe ekran czysty...
HAYQ Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 palacz z robalem w tle pęd-rak
zak stanisława Opublikowano 14 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. SU-per!
Rekomendowane odpowiedzi