Judyt Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 pchają się w stronę której nie znasz przypatrywana obco migali światem bo oszczędzali zapomniałam o pociągu w którym byłam 10.11.07r.
IN Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 ejże niesforna Judyt, ledwie zdążyłam rzucić okiem i pomyśleć - a tu hokus pokus na Stankę Żakową się zapatrzyłaś?;) zburzyłaś mi koncepcję tym migali...(i tak dali) ;) :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o dziękuję serdecznie INko się zapatrzyłam gdzie indziej a przeparszam :) za przybycie kłaniam się co dali? może obiektywny komentarz? pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ejże , jak mogła gdy za daleko.... Inuś?! fakt, migali-migdali,zabrali, jebe!!!!!
Judyt Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. PozdrawiaMy. ale pogmatwali pod wierszem co za... niesforna autorka :) pozdrawiam
Judyt Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ejże , jak mogła gdy za daleko.... Inuś?! fakt, migali-migdali,zabrali, jebe!!!!! Stanisławo: Tobie również przybyciem, proszę się odnosić do wyżej przesłanek niezrozumiałch i z pewnością niezrozumiane pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 migali światem bo oszczędzali' to jest takie beznadziejne JUdytko, takie dziecinne w brzmieniu, stać cie na więcej.... tak myslę, cmokeS
Judyt Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aha dziękuję serdecznie P.Stanisławo lecz tak własnie było beznadziejnie dobrze że widać to, a poza tym jestem dzieckiem bożym pozdrawiam ciepło
Ociec Piotr Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Mam pociąg do takich utworów ;)) Pozdrawiam
Judyt Opublikowano 14 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Mam pociąg do takich utworów ;)) Pozdrawiam to chyba się ucieszę? ;) pozdrawiam serdecznie i dziękuję za obecność
Piotr Zet Opublikowano 19 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Cóż po próżnicy gadać, bardzo klimatyczne:) A było w pociągu ogrzewanie elektryczne? ;) Miłego:))
Judyt Opublikowano 19 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie było oszczędzają na wszystkim dziękuję za obecność pozdrawiam ciepło :) ps. Ojciec Piotr a Piotr Zet? to jakieś powiązanie bliźniacze?;)
Rekomendowane odpowiedzi