Sonia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A gdy mnie spotkasz gdzieś w swoich marzeniach, wiem co się stanie, jestem tego pewna. Liliowym krokusem zapachnę raz jeszcze i zadrżę jak listek wiosenny na wietrze. W błękicie koszuli łzy wzruszenia zostawię, słowa tęsknoty dotykiem ci opowiem. A ty... czułością najczulszą mnie obejmiesz i cichym szeptem zmysły obudzisz aż zapomnimy się w sobie... A kiedy srebrny ranek rumieńcem się okryje... znów z marzeniami się umówisz.
Maria Anonym Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam Sonia!wiersz cieply,tylko pare wersow wydaje mi sie niepotrzebnych-troche przegadany... pozdr, M+A
Jana Niechciał Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jak dla mnie to za mało sprzeczności za dużo słów. Pozdr..)))
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 taki sobie bardzo przeciętny wierszyk... pozdrawiam
Joanna_W. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zamysł mi się podoba.Słów jednak za wiele, nie wszystko trzeba do końca (przynajmniej takie moje zdanie). Co ten maj robi z człwiekiem! Pozdrawiam, podsuwając nożyczki. A.
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej skalpel, piłę łańcuchową, łopatę, warkocz czosnku, srebrną kulę, koparkę, poświęcony krzyż siekierę, szpulkę nici i overlocka.
Zbigniew Wilk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Witam serdecznie, wiersz moim zdaniem subtelny i aż się chce spotkać marzenia wypełnione ożywioną pieszczotą i odebrac, przyjąć " słowa tęsknoty dotykiem ci opowiem " Pozdrawiam serdecznie i życzę uniesień
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zapomniałem. Się, kurde, na podłogę od razu położę, zanim mnie z nóg zetnie.
Sonia Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję za ciepłe słowa, nożyce za jakiś czas wykorzystam. Natomiast obejdzie się bez wszelkich innych przyborów i narzędzi. Panu Mirosławowi życzę miłego leżenia na podłodze, oby sobie tylko niczego nie poodgniatał :)))
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam doświadczenie. Leżę tak kilkadziesiąt razy dziennie.
Rekomendowane odpowiedzi