Maggi Opublikowano 10 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 Mocna żyletka Szmer liśći i sen o wszystkim to co przeminęło to me szczęście kolor czarny usta otwarte oczy zamknięte lawina żalu nie dowiem się nigdy bo dusza ma choć pośrednia nie zaznała szczęścia
Judyt Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2007 bo dusza ma choć pośrdenia szczęścia nie zaznała koło przejść nie mogłam, choć Autorka mogłaby formą zmienić pozdrawiam ciepło
a._mrozinski Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2007 Mocna żyletka szmer liści sen o wszystkim to co minęło jest szczęściem czarny kolor lawina żalu usta otwarte oczy zamknięte nie dowiem się nigdy dusza (choć pośrednia) nie zaznała szczęścia Może coś w tym stylu? Warto pracować dłużej nad stylem, nad słowami, nad wersyfikacją. Ogólnie jest całkiem nieźle, liczę sukcesów. arek
Stanisław Kamykowski Opublikowano 13 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2007 "to co przeminęło to me szczęście... ...nie zaznała szczęścia"-mam wrażenie pewnej niekonskwencji, w końcu to szczęście było i uż go nie mam czy w ogóle go nie było. forma też do podszlifowania, ale na to przyjdzie czas kiedy indziej pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi