IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 byłabyś ze mną… jak guzik sprawdziłam twoją marynarkę dokumentnie - zaguzikowana koszula wyszczerzyła się obłudnie hmm.. spodnie ominęłam wyciągnięte t-shirta łapki ładne szmatki… pora przejść do istoty rzeczy miejsce znalazłam dla siebie wygodne nawet na dłużej bym została lecz zadzwonił budzik ty wstałeś – a ja odpadłam jak guzik ;)
Judyt Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 :) miło przywiera guzik odwracam się i idę;) pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 to noc musiała byc wesoło skoro aż guzik wyrwało!!!! cmoook Inuś
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hej, Judytko :)
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooo... zdaje się że dostałam głupawki cmoook!
Ociec Piotr Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To rewelacja :)))))))) A nad resztą jeśli pozwolisz pomyślę jeszcze. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooo... zdaje się że dostałam głupawki cmoook! to masz jak ja...buachachacha!!
Marlett Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 INko! Dobry wystrzał guzika. PozdrawiaM.
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie? sama się nie mogę nadziwić ;)
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nooo... zdaje się że dostałam głupawki cmoook! to masz jak ja...buachachacha!! a piłaś coś? bo ja chyba sobie kropnę profilaktycznie ;)
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to znaczy, że w tej zupie brakuje już tylko jadu - skorpioniego ;)
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 od razu tak z grubej dwururki, ;)) a guzik, jeszcze nie, czekam aż dojrzeje Stasiowa finlandia na grej-fiucie, hehehe
adam sosna Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 od guzików lepsze zamki błyskawiczne i "rzepy" :)
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyłuszcz... a jakże fakt że pla nie przyłożyła się do poszukiwań, na usprawiedliwienie ma jedynie to że z góry wiedziała o dokumentnym zaguzikowaniu onego ;) hej, :)
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) nigdy do końca nie wiadomo co siedzi w guziku hej, :)
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;) nigdy do końca nie wiadomo co siedzi w guziku--- jak kościany to wiadomo, jak miętki to też wiadomo, brak gypsu.... hej, :)
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszak miałam na myśli jedynie kropelki ;) ale jak tak, to ja też poczekam, tylko dla mnie poproszę samo grej- końcówkę możesz sobie zatrzymać, hehehe
IN Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. są niewątpliwie bardziej... mobilne - precz z zaguzikowaniem! ;)
zak stanisława Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wszak miałam na myśli jedynie kropelki ;) ale jak tak, to ja też poczekam, tylko dla mnie poproszę samo grej- końcówkę możesz sobie zatrzymać, hehehe jak grej to tylko z Z albo evygrey ;)) cmok Inuś, widzę że znalazłaś pana Trochęczasu?
Rekomendowane odpowiedzi