adam sosna Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Plamy na słońcu nie policzone zabrakło bardzo zadymionych szkieł. Dlaczego umarł? To nie jego wiek by witać ciemności. Ty odpowiedz! Ruszają ostrza po zuchwałe oczy co widzieć chcą więcej niż im dano. Ginie spojrzenie przenikające zastawy: mroków, blasków, barwnych szkieł. Spokojnie utul miękkość przyjaźni zapadającej w sen mylący ciszą. Pójdziemy w brudzie mimo stu strażnic wycia syren zza zamarłych liści. Adam Sosna (2007.04.30)
Marlett Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Spokojnie utul miękkość przyjaźni jest taka pustka której wypełnić nie sposób - tak.
Judyt Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 zza zamarłych liści widzę tylko to i na strój gotowy cisza nie pęka ledwo się kołysze...
adam sosna Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 dzie wuszka czego??????? :):):) dzięki :)
adam sosna Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Marlett jest głód nie do zaspokojenia
Ociec Piotr Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Na powitanie ciemności każdy wiek jest nie ten. Tak mi się. Pozdrawiam Piotr J.
Judyt Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciiii
pathe Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 nie rozumiem dwóch ostatnich wersów czy autor mógłby mi ej przyblizyć? poza tym bardzo mi sie podoba.nie wiem sprawia wrażenie takiego ulotnego utworu. jest lekki nie w treści ale,...
adam sosna Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Ociec Piotr żaden nie jest każdy być może :)
adam sosna Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Judyt na paluszkach z palcem aby nie zapomnieć
adam sosna Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 pathe brud to protest (być może) strażnice to... strażnice wycie syren - niezgoda na protesty maskowana nieudolnie liśćmi chyba tak dziękuję
Judyt Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak
Judyt Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a sprężyny odbijają podłogę zduchnęła jesień
zak stanisława Opublikowano 7 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 tak tu przyjacielsko, ciepło, sosnowo,
adam sosna Opublikowano 7 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2007 zak stanisława przyjacielsko - tak sosnowo - dzięki !!!! ciepło?
Marlett Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Plamy na słońcu nie policzone - tak - zostały plamy na słońcu.
Anna Siedem Opublikowano 8 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 tym razem na nie przykro mi jakoś nie sosnowo
adam sosna Opublikowano 8 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. plamy protuberancje ochronię oczy - zliczę
Rekomendowane odpowiedzi