Julia Valentine Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 przyglądać się róży intelektualnie czytaj: rozmyślać na pewno nie o róży – o życiu seksualnym mrówek wpływie nieczystej atmosfery na ekosystem mazur potem zamieść kurz pod dywan - na porządki nigdy nie wystarcza czasu i dalej niepewnie między sprzętami kwiatami ludźmi jeść spać pić uprawiać miłość w czarnej ziemi lub mchu -- być
Julia Valentine Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Ci, co czytali ten tekst w Warsztacie mogą zauważyć, że nic nie zmieniłam :P cóż, to prawda - wyrzuciłam jedynie wielką literę; jeszcze raz wszystkim za komentarze w Warsztacie dziękuję, pozdrawiam serdecznie
zak stanisława Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 no właśnie, jak można przygladać sie tylko bez dotykania, a nawet zerwania pieknego kwiatu, tak tylko intelektualiści potrafią; być a nie mieć;)) cmook Dżulii,
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 A myślałam, że motyw róży jest już wyczerpany! Świetny wiersz, Julio...
Stefan_Rewiński Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Bardzo fajny, pozdrawiam, Stefan.
Julia Valentine Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 wielkie dzięki za przemiłe komentarze :) serdeczności
zbzikowany_flaming_różowy Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 E, jakby takie o byciu, a jednak o niczym konkretnym. Jeśli nie ma konkretów, trzeba się bardziej wysilić. Pozdrawiam
Espena_Sway Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Julio, dawno nie czytaŁam niczego Twojego, po lekturze mogę powiedzieć, caŁkiem przyzwoity powrót. oby tak dalej, na +. pozdrawiam Espena :)
Julia Valentine Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Espeno - bardzo dziękuję, postaram się utrzymać choćby taki poziom ;P pozdrawiam serdecznie
Olesia Apropos Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. droga Julio, obroń wierszyk, jeśli możesz: jak można przyglądać się intelektualnie? "... uprawiać miłość" w mchu czy raczej na mchu? jest to 150 wierszyk kończący się na "być":/ nie zachwyca, ale w towarzystwie innych tutejszych "tworków" nie jest najgorzej;) pozdrawiam, ola
Julia Valentine Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 bronić nie powinnam, bom autorką :) podam jedynie cytat, od którego wierszyk powstał: "Nie ma czegoś takiego jak wpatrywanie się w tulipan w wykonaniu intelektualisty. Jest w nim tulipan plus nieuwaga, albo tulipan plus zamyślenie (niemal zawsze nie na temat tulipana)" J. Cortazar co do być - ja na prawdę nie miałam pojęcia jak zakończyć ten tekst (swoją drogą największą niedoróbką jest tytuł ;P) co do mchu --> to chyba raczej "w" - sądziłam, ze jest w domyśle :) w każdym razie wierszyk był w Warsztacie i nie było zbyt wiele uwag (o do poprawek), tak wiec przeniosłam tutaj, a co :) pozdrawiam serdecznie PS cieszę się, że jednak nie jest taki najgorszy
Julia Valentine Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło, że zaglądnęłaś i zostawiłaś ślad :) pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi