Lady_Supay Opublikowano 6 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 w ogonie pawia tęcza rozkłada wachlarz natchnione oczy
Ann N.N. Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Obrazek jest śliczny. Myślę, jednak, że wymaga trochę poprawienia, żeby spełniać wymogi haiku. Chodzi o metafory.. (których należy raczej unikać) Jednak nie poważę się ich zmieniać sama, bo ten utworek ślicznie się komponuje. Natchniona... :o) pozdrawiam serdecznie.
Waldemar Talar Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja zaryzykuję małą poprawkę mimo że i tak haiku jest pyszne w ogonie pawia skrawek nieba po burzy tęczowe barwy pozdrawiam Waldemar
zak stanisława Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 piękne obrazy SuLady, zobaczyłam i tęczę i pawia, a na dodatek Here. paw to jej ptak, no widzisz ile obrazów dało jedno haiku? cmok
HAYQ Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niejeden po herze ma takie obrazy ;)) A na poważnie. Podoba mi się, bez względu na metafory :) oprócz ostatniego wersu. Troszku za banalny z uwagi na dwa pierwsze. Pozdrawiam.
Fanaberka Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatni wers zbyt natchniony. wachlarz i oczy czy tęcza i tęczówki w ogonie pawia :-))
zak stanisława Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niejeden po herze ma takie obrazy ;)) A na poważnie. Podoba mi się, bez względu na metafory :) oprócz ostatniego wersu. Troszku za banalny z uwagi na dwa pierwsze. Pozdrawiam. hehehe HaYQ, łobuzie...;))hera, czty marycha, która lepsza?
Rekomendowane odpowiedzi