ksiazkowy mol Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Ból Biel Szok Wysyłam sms'a Z prośbą By przyjechał Cisza Czuję pustkę I... szczęście Że żyję
Ewa Maria Gomez Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zdecydowanie za mało na wiersz - jak dla mnie oczywiście :/. Pozdrawiam. PS sms (short message service) - nie odmienia się tego (chyba ;).
a._mrozinski Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Gdyby był to debiut, dałbym parę rad i był wyrozumiały, ale masz już ponad dwadzieścia wierszy na koncie więc po prostu powiem, że jest źle. Więcej czytaj.
ksiazkowy mol Opublikowano 4 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2007 rady zawsze przyjmę :) mam kolegę, który napisał w okolicach 1000 jeżeli nie ponad 1000 wierszy. ja nie stawiam na ilość, lecz na treść. zanim go tu opublikowałam poleżał sobie rok w szufladzie i dopiero go zmieniłam. pierwsza wersja była do kitu. pozdrawiam jola :)
Sylwester_Lasota Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. podoba mi się... z wyjątkiem dwóch ostatnich wersów, które wydają mi się tak oczywiste, że aż nie na miejscu. moim zdaniem potrzeba tu jakiegoś bardziej refleksyjnego lub mocniejszego zakończenia. ... a dwadzieścia wierszy, to jeszcze bardzo mało ;). pozdrawiam serdecznie.
ksiazkowy mol Opublikowano 9 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 Ból Biel Szok Czuję pustkę I... szczęście Że żyję Wysyłam sms Z prośbą By przyjechał Cisza Brzmi inaczej??
Sylwester_Lasota Opublikowano 9 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2007 ból biel szok pustka jednak żyję wysyłam esemesa przyjedź czekam cisza czekam czekam ja bym to może tak jakoś, ale to przecież Twoje emocje i Twój wiersz :).
Rekomendowane odpowiedzi