Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 z autodedykacją małemu klerykowi nie wszystko mam z siebie poświęcone poświęceniom nie moje tylko myśli za duszę przemycane rozedrgania nieskończone i biegnij aż stopa przygnieciona w niewidoczny przód takie będzie jutro jakie uczynisz dziś 1.11.07r.
Tomasz_Biela Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 nie wszystko mam z siebie poświęcone poświęceniom przemycane rozedrgania za duszę myśli nieodebrane bez kresu moje na wieki wieków biegnij aż stopa przygnieciona w przód nie do wiary uwierzy w cud tyle zmian ode mnie przemysleń i chodzenia po węglu... wieczności. ściskam dłonie
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gorąco tak?:) dziękuję bardzo, przemyślę, Twoje oko widzi po Twojemu:) pozdrawiam dłonią
Niewierny Tomasz Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłobędzką czytałaś? :)
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miłobędzką czytałaś? :) tak- kiedyś jak mi poleciłeś - zaglądałam:) pozdrawiam truchcikiem
zak stanisława Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 poświęcone poświęceniom, niezle, cmomokEs
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie moje p.Stasiu, dziękuję za słowo, pozdrawiam ciepło
Marlett Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Judyt! takie będzie jutro jakie uczynisz dziś udana pointa Słonka.
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marlettko po rozmowie najczęściej doklejam puenty łapię ciepło i odsyłam :) żeby tylko wyszło! :))
Marlett Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marlettko po rozmowie najczęściej doklejam puenty łapię ciepło i odsyłam :) żeby tylko wyszło! :)) Jeśli rozmowa udana pointa ciekawa. Uśmiechu.
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Marlettko po rozmowie najczęściej doklejam puenty łapię ciepło i odsyłam :) żeby tylko wyszło! :)) Jeśli rozmowa udana pointa ciekawa. Uśmiechu. z rozmowy z klerykiem mm może dedykację uczynię :) dla Ciebie
Pancolek Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 tylko myśli za duszę przemycane rozedrgania nieskończone To ładne. nie widzę potrzeby zmian na gwałt, ale to ja :)
Marlett Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jeśli rozmowa udana pointa ciekawa. Uśmiechu. z rozmowy z klerykiem mm może dedykację uczynię :) dla Ciebie Judyt! ....ale ''Rozgłos i sława przemija tak marnie Jak tuman pyłu, którym wicher kręci... Choć nagle cały widnokrąg ogarnie, Znikając z oczu, znika i z pamięci'' Radości.
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. z rozmowy z klerykiem mm może dedykację uczynię :) dla Ciebie Judyt! ....ale ''Rozgłos i sława przemija tak marnie Jak tuman pyłu, którym wicher kręci... Choć nagle cały widnokrąg ogarnie, Znikając z oczu, znika i z pamięci'' Radości. radości Marlett to nie jest ważne pyłki wirują jak zawirują to jeszcze nie wiemy ;) oczu też nie dogadzać trzeba pozdrawiam serdecznie
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Pancolku serdecznie jeśli nie na gwałt to cieszy pozdrawiam i dziękuję, że Ty :)
Judyt Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) adam:))) gdzie? widzisz? pozdrawiam serdecznie i dziękuję za odwiedziny
Ociec Piotr Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Pierwsza strofa i puenta - wyborne. Ale jako całość też mi się podoba. Pozdrawiam serdecznie
Judyt Opublikowano 5 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie i za obecność również :) pozdrawiam ciepło
Rekomendowane odpowiedzi