Marlett Opublikowano 30 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 to nic że łąka zapachniała jesienią wiatr coraz mocniej kołysze trawy rozgarnia falami i bliżej kładzie ziemię otula przed nagłym mrozem dojrzałe latem rozpękane źdźbła wystarczy rozetrzeć w dłoniach powracający zapach wzmaga łaknienie nasycone goryczą w pół nuty skrzyp żalem zaskrzypi modrak gotowy stulić płatkiem oczy kolczasty oset łatwo da się głaskać macierzanka zwyczajnie spłonieje
Judyt Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 to nic że chora jestem łagodność przebija szyby pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 w pół nuty skrzyp żalem zaskrzypi---- ładne melancholia wkradłą sie do mojej duszy, zasmuciło się moje serce, jesień, zaraz śnieg bielą okryje głowy, zaskrzypi pod butami jak stare kości..cóż tak juz mamy. cmookeS Marlett!
JacekSojan Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 ostatnia zwrotka szczególnie mi zapachniała; jest jak dobrze czytelny bukiecik prosto z łąki; :) J.S ps.; co u Ciebie nazywają "modrakiem"? Cykorię podróżnika? chaber-bławatka?
Marlett Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak ,prosto z jesiennej łąki. Chaber - nazwałam modrakiem. Dzięki wielkie.Słońca.
Marlett Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stanko! Do śniegu jeszcze czas. Jesień maluje kolorami.Wczoraj widziałam jak buk się zazłocił. Dzięki .Słońca
Marlett Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! taaa...zdrowia życzę. natura piękniejsza bez ram. Radości.
Judyt Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judyt! taaa...zdrowia życzę. natura piękniejsza bez ram. Radości. a jakie są ramy? nawet nie ma ram bo za drogie a po co:) Ty zawsze pięknie odpowiadasz dziękuję za zdrowie do jutra oby żeby pojechać się pomodlić, pozdrawiam
Marlett Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Judyt! Daleko jedziesz? Szczęśliwej drogi.
Judyt Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze daleko :) pozdrawiam i dziękuję s serca :)
Marlett Opublikowano 2 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze daleko :) pozdrawiam i dziękuję s serca :) Judyt! trzeba daleko żeby bliżej. Radości.
Judyt Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 2 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zawsze daleko :) pozdrawiam i dziękuję s serca :) Judyt! trzeba daleko żeby bliżej. Radości. trzeba? a może można wzajemności
Marlett Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Judyt! są drogi Uśmiechu.
adam sosna Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 może: po przymrozku //members.chello.pl/a.sosna2/
Marlett Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam ciepły szalik wystarczy na przymrozek :)
Judyt Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a marzenia błąkają się po lesie /do świętości/ uśmiechu Marlettko uśmiechu
Marlett Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a marzenia błąkają się po lesie /do świętości/ uśmiechu Marlettko uśmiechu Judyt! Są póki się błąkają świętości łagodności.
Judyt Opublikowano 3 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a marzenia błąkają się po lesie /do świętości/ uśmiechu Marlettko uśmiechu Judyt! Są póki się błąkają świętości łagodności. łagodnie z lekkim uśmiechem dygnę
Rekomendowane odpowiedzi