Judyt Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 co to byłby za kot kiedy nóg brak z niedoskonałością otwartości ręka krótka taki żart życia metro na linii stacja pierzasty gołąb sam jak kobieta przyuważona z ruchem przygarniała podwójną samotność kiedy wszyscy obserwowali a jej muzyka ratowała ją z niewysłowionym spokojem biodra zniżyły się do sensu biedaczystko z potrzasku dlaczego ludzie wyszarpują spostrzeżenie boją się uwierzyć? 23.10.07r.
Pancolek Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Judytko, o ile pamięć mnie nie myli, jest dużo lepiej, niż w W! :) Są ze dwa momenty co do których mam 'ale', ale bez konstruktywnych propozycji się nie odzywam :) + Wiel/uśmiechu! PS: przepraszam :(
Judyt Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hm? Pancolku jeśli coś nie leży gadaj;) dlaczego :(? w W nic nie szepnąłeś, pozdrawiam i dziękuję
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Ciekawe ujęcia i ładne "podsumowanie" :)
Judyt Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Kasiu :) zostawiam kto by się spodziewał pozdrawiam ciepło
zak stanisława Opublikowano 28 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 z niedoskonałej otwartości ręka krótka taki żart tyle w tym zostawiam Judytko cmok
Judyt Opublikowano 28 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oko wprawne Twoje P.Stasiu dzięki:) zmęczona pozdrawiam cmok;)
Ewa_Kos Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Dobrze, że to tylko wiersz; nie powiem nosi coś w sobie, ale tytuł mnie przeraził, bo co by moja 15-powiedziała, gdyby umiała czytać:))) Ale to tylko moja taka gadanina bom miłośniczka kotów i "bez nóg one" jakoś nie umiem sobie tego wyobrazić:)) Dobrze, że to poezyjowanie tylko:)) Pozdrawiam serdecznie z plusikiem:)) EK
Tali Maciej Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 bez nóg kot zrobi mniejszy łoskot(-: pozdrawiam
Mr.Suicide Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Judyt ! genialne. na pewno zapamiętam ten wiersz. to utwór, który przypadł mi najbardziej do gustu z całej Twojej twórczości, jaką miałem przyjemność przeżywać. ładny kontrast kot - gołąb. a może chodzi o metamorfozę /kot -> gołąb -> kobieta jako forma doskonała, idealna, najpełniejsza, najbardziej obfita w emocje/ bądź cechy charakteru, jakimi może pochwalić się podmiot liryczny ? to moje ulubione momenty : ' a jej muzyka ratowała ją z niewysłowionym spokojem biodra zniżyły się do sensu ' ' dlaczego ludzie wyszarpują spostrzeżenie boją się uwierzyć? ' jak już wyżej napisałem - wiersz mi się bardzo podoba. oby jak najwięcej takich w Twoim wykonaniu, Judyt. pozdrawiam.
Judyt Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piętnstka nie potrafi czytać? Ewa spokojna głowa, kot był ze szkła:) innego bym nie okaleczyła;) pozdrawiam ciepło i dziękuję K.
Judyt Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję Macieju za słówko :) pozdrawiam ciepło
Judyt Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję serdecznie Mr.Suicide- kurde, co za imię;) przepraszam- ale bardziej dziękuję za Twój pozytywny komentarz, jeśli się spodobało to cieszy mnie to, Twoja inerpretacja jest bardzo dobra, to rzeczywiście było spostrzeżenie,a niezmiernie miło, że czytasz moje bazgrołki:))) z wiarą pozdrawiam ciepło
Ewa_Kos Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piętnstka nie potrafi czytać? Ewa spokojna głowa, kot był ze szkła:) innego bym nie okaleczyła;) pozdrawiam ciepło i dziękuję K. 15 sztuk moich żywych kotów - to mój świat:)))))
Judyt Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piętnstka nie potrafi czytać? Ewa spokojna głowa, kot był ze szkła:) innego bym nie okaleczyła;) pozdrawiam ciepło i dziękuję K. 15 sztuk moich żywych kotów - to mój świat:))))) to piękna gromadka, jak Ty sobie dajesz z nimi radę? miałam takiego sprytnego pręgowanego niegdyś pozdrawiam ciepło jeszcze raz
Judyt Opublikowano 29 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Piętnstka nie potrafi czytać? Ewa spokojna głowa, kot był ze szkła:) innego bym nie okaleczyła;) pozdrawiam ciepło i dziękuję K. 15 sztuk moich żywych kotów - to mój świat:))))) to piękna gromadka, jak Ty sobie dajesz z nimi radę? miałam takiego sprytnego pręgowanego niegdyś ulbieńce :) pozdrawiam ciepło jeszcze raz
Marlett Opublikowano 31 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Judyt! ani na cztery łapy ani w butach smutno Radości.
Judyt Opublikowano 31 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marlettko tak? spostrzeżenie refleksji było pozdrawiam ciepło i dziękuję
Rekomendowane odpowiedzi