Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 odbędzie się w Gliwicach w Klubie Literackim "Perełka" przy ul. Studziennej najbliższy piątek rozpoczęcie o godz. 17 :) Espena Sway :)
Messalin_Nagietka Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Gliwice kojarzą mi się to dziwne z polami rzepaku dojeżdżało się do onych GLiwic z Kędzieżyna-Koźla właśnie takimi wyżółconymi polami, Espeno - ucałuj powietrze nad tą ziemią, pięknie było w roku 1987/88 proszę MN
Espena_Sway Opublikowano 17 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, z Twojego opisu wynika, że byŁeśprawie w mojej wsi. jedzie się do mnie wŁaśnie w kierunku z Kędzierzyna do Gliwic :P. a te rzepakowe pola istnieją do dziś :) ucaŁuję :*
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, z Twojego opisu wynika, że byŁeśprawie w mojej wsi. jedzie się do mnie wŁaśnie w kierunku z Kędzierzyna do Gliwic :P. a te rzepakowe pola istnieją do dziś :) ucaŁuję :* byłem w woju w Prudniku MN
ja_bolek Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hehe, z Twojego opisu wynika, że byŁeśprawie w mojej wsi. jedzie się do mnie wŁaśnie w kierunku z Kędzierzyna do Gliwic :P. a te rzepakowe pola istnieją do dziś :) ucaŁuję :* byłem w woju w Prudniku MN a ja w żaganiu i w gubinie
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 A ja wymyśliłem autostradę koło Gliwic, prawda, że fajna?
Espena_Sway Opublikowano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pewnie, że fajna :D
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2007 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Stefanie te zółte pola widziałem z okna pociągu jednostki relacji Kędzierzy_Koźle - Gliwice MN ps. zawsze otwierałem okno
Rekomendowane odpowiedzi